Ga naar de inhoud

Onze topmerken

Hieronder hebben we alle nodige informatie over onze merken verzameld om de keuze voor jouw bedrijfskleding makkelijker te maken.
Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Mascot Workwear

Mascot Workwear is een Deens textielbedrijf dat niet alleen wereldwijd actief is, maar ook de missie heeft om te garanderen dat de dragers van hun werkkleding en veiligheidsschoenen altijd de best mogelijke producten krijgen. Unique Bedrijfskleding is de leverancier van Mascot Workwear.

Lees verder

Tricorp Workwear

Tricorp is de leverancier van werkkleding voor mannen en vrouwen. Deze workwear kan in de meest uiteenlopende vakgebieden gebruikt worden. Bij Unique Bedrijfskleding verkopen we allerlei kleding van Tricorp Workwear.

Lees verder

Santino

Santino is een fijne aanbieder van casual workwear met karakter. Volgens Santino is deze workwear voor échte mensen gemaakt. Denk aan de bouwvakker bij jou in de straat, de serveerster van je favoriete restaurant en de vakkenvuller van jouw buurtsuper. Bij Unique Bedrijfskleding verkopen we kleding van Santino.

Lees verder

Bata Industrials

Duurzame collectie(s) veiligheidsschoenen van Bata Industrials. Deze uitgebreide schoenenlijn kenmerkt zich onder meer door zijn innovatie, ultieme draagcomfort en uiteraard zijn focus op veiligheid op allerlei verschillende werkplekken. Voor de beste veiligheidsschoenen ga je uiteraard naar Unique Bedrijfskleding.

Lees verder

J. Harvest & Frost

J.Harvest & Frost staat bekend als een merk dat uitstekende kwaliteit werkkleding levert, die voor een betaalbare prijs bij Unique Bedrijfskleding verkrijgbaar is.

Lees verder

Atlas Safety Shoes

De uitgebreide schoenenlijn van Atlas kenmerkt zich onder meer door zijn innovatie, ultieme draagcomfort en uiteraard zijn focus op veiligheid op allerlei verschillende werkplekken. Voor de beste veiligheidsschoenen ga je uiteraard naar Unique Bedrijfskleding. Want hier vind je bijvoorbeeld de duurzame collectie aan veiligheidsschoenen van Atlas.

Lees verder

Hydrowear

Hydrowear is een onafhankelijk familiebedrijf van Nederlandse oorsprong. Het is sinds 2001 gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige industriële en waterbestendige werkkleding. Unique Bedrijfskleding is de trotse leverancier van Hydrowear's werkkleding.

Lees verder

Printer Essentials

Als jij op zoek bent naar scherp geprijsde werkkleding, kijk dan niet verder dan de Printer Essentials- collectie bij Unique Bedrijfskleding. Want dit is een unieke collectie kleding, die voor haar prijs zonder twijfel een hoogstaand product biedt, zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Lees verder

Sixton Peak

Ben jij op zoek naar hoge kwaliteit werkschoenen en -laarzen? Neem dan zeker even een kijkje in de Sixton Peak-schoenencollectie die Unique Bedrijfskleding te bieden heeft. Het Italiaanse bedrijf Maspica SpA, die de eigenaar van Sixton Peak is, vertegenwoordigt momenteel het beste dat de Italiaanse werkschoenenindustrie te bieden heeft.

Lees verder

Projob Workwear

Steeds meer bedrijven realiseren zich nu het belang van de juiste werkkleding op de werkplek. Voor sommige industrieën, zoals de bouw en productiesector, is functionele kleding niet alleen essentieel maar ook verplicht. Dus waarom zou je in dit geval niet aan de ProJob Workwear-collectie van Unique Bedrijfskleding denken?

Lees verder

Fristads Workwear

Sinds 1925 ontwikkeld Fristads duurzame en functionele werkkleding gestimuleerd en uitgedaagd, altijd met professionals in gedachten en met innovatie en duurzaamheid als drijfveer. Kijk bij Unique Bedrijfskleding dan zeker naar de innovatieve kledinglijn van Fristads Workwear.

Lees verder

CottoVer

Ben jij op zoek naar basicwear van biologisch katoen? Dan is CottoVer jouw merk. Dit is een Zweeds merk dat eco-verantwoordelijke kleding en accessoires aanbiedt. Het levert T-shirts, overhemden, sweaters, polo's en joggingbroeken die allemaal van biologisch fairtrade-katoen zijn gemaakt. Bij Unique Bedrijfskleding zit je dan goed, want wij verkopen de collectie van CottoVer.

Lees verder

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp