Ga naar de inhoud
Projob Workwear

Projob Workwear

Steeds meer bedrijven realiseren zich nu het belang van de juiste werkkleding op de werkplek. Voor sommige industrieën, zoals de bouw en productiesector, is functionele kleding niet alleen essentieel maar ook verplicht. Dus waarom zou je in dit geval niet aan de ProJob Workwear-collectie van Unique Bedrijfskleding denken?

Want volgens ProJob moet hun werkkleding tegen de zwaarste omstandigheden bestand zijn. Daarom bevat de werkkleding van ProJob vooral sterke, beproefde materialen die het merk bovendien aan strenge controles onderwerpt.

ProJob: voor compromisloze werkkleding

ProJob’s bedrijfskleding leidt tot sterke prestaties op het werk. En dat moet ook wel, want werkkleding krijg vaak veel te verduren. Hierdoor zijn ergonomie en functionaliteit van essentieel belang. ProJob weet dat ook en maakt zich hier dan ook sterk voor. Bij hen leidt functionaliteit en ergonomie tot comfort en prestaties.

Voorbij zijn de dagen dat je vesten vol gereedschap draagt en broeken met grote zakken. Het is immers slecht voor de schouders en heupen om een complete gereedschapskist op je werkkleding te dragen, en het knelt ook nog eens je benen en armen af. ProJob maakt zich sterk voor compromisloze werkkleding en doet dit met een duurzame benadering en toewijding aan hoogwaardige bedrijfskleding.

Vraag een offerte aan

Milieuvriendelijk en duurzaam

De bedrijfskleding van ProJob is speciaal ontworpen en geproduceerd om werknemers te beschermen en te ondersteunen. De duurzaamheid van de ProJob-kleding is overigens niet alleen van toepassing op de ergonomie en de prestaties van haar werkkleding. Het bedrijf volgt ook bij het fabricageproces en de levering van de bedrijfskleding diverse milieuoverwegingen.

ProJob neemt het milieu en de bijbehorende ethiek dan ook zeer serieus. Het stelt hoge eisen aan haar leveranciers op het gebied van fabricagetechnieken, gebruikte materialen en de afvalafvoer. De leveranciers van ProJob moeten zich daarom ook houden aan de richtlijnen die zijn opgesteld door de Swedish Textile Importers’ Association.

Daarnaast heeft ProJob duurzaamheid in de kern van hun dagelijkse bedrijfsvoering geïntegreerd. Het zorgt daarbij onder meer voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen. Ook is het actief bezig met het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het introduceren van biologische en milieuvriendelijke materialen.

Unique Bedrijfskleding, trotse leverancier van ProJob

Kortom, ProJob’s workwear is speciaal gemaakt om werknemers iedere dag opnieuw volop te beschermen en te ondersteunen. Plus de wereld aan een betere toekomst te helpen. Zo maakt het met de beste kledingstukken niet alleen een groot verschil op de werkvloer, maar ook zeker daaromheen. Unique Bedrijfskleding is dan ook trots om een leverancier van deze duurzame ProJob workwear te zijn.

Vraag een offerte aan

Projob Workwear
Heb je een vraag?
whatsapp