Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bestellen voor de bouw en industrie

Vlamvertragende werkkleding
Hi-Vis signaalkleding
Functioneel en beschermend
Uitgebreid assortiment

Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor iedereen in de bouw en industrie

Voor schilders
Voor timmermannen
Voor stukadoors

Kies betrouwbare werkkleding, kies Unique Bedrijfskleding

Werkkleding is uiterst essentieel in de bouw en industrie. Elke dag beschermt deze kleding duizenden werknemers die in soms extreme omstandigheden hun werk doen. Omdat iedereen recht heeft op een veilige werkomgeving stellen we bij Unique Bedrijfskleding alles in het werk om hier aan bij te dragen. We bieden een zeer uitgebreid assortiment van opvallende, stevige, duurzame en mooi uitziende werkkleding. Onze experts helpen je graag verder met het samenstellen van een compleet pakket aan veilige, opvallende en fijn zittende werkkleding!

Waar moet je op letten bij het kiezen van werkkleding in de bouw en industrie?

Het voornaamste aspect waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van de beste kwaliteitskleding is jouw werkomgeving. Het werk van iemand in de bouw of industrie brengt zonder twijfel risico’s met zich mee. Dus hangt de keuze van de beste industriële werkkleding af van de werkplek en omgeving.

Een werknemer op een bouwplaats loopt bijvoorbeeld het risico dat een voorwerp op zijn of haar hoofd valt. Dus moet je hier altijd een veiligheidshelm dragen. Om dezelfde reden heb je ook de correcte werkschoenen nodig om je voeten te beschermen tegen vallende voorwerpen. En moet je als bouwvakker signalisatiekleding dragen, zodat de zichtbaarheid van jou voor iedereen op de werkplek optimaal is.

Veel ongevallen en verwondingen op de werkplek kunnen eenvoudig voorkomen of verminderd worden door geschikte bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te gebruiken. Daarom moet de industriële werkkleding functioneel en beschermend zijn.

Bestel bedrijfskleding via ons gepersonaliseerde bestelsysteem
Gepersonaliseerde webshop met alleen jouw producten
Beheer en voeg personeel toe
Beheer en stel de maten van je personeel in
Ken budgetten toe aan werknemers of afdelingen
Krijg 24/7 inzage in de bestelstatus en -geschiedenis
Ga voor betrouwbare merken
alle merken

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp