Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bestellen voor overheid en gemeente

Hoge-zichtbaarheidskleding
Duurzame bedrijfskleding
Complete outfits
Professioneel en functioneel

Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor overheid en gemeenten

Voor natuurbeheerders
Voor bosbouwers
Voor weginspecteurs

Normale werkkleding en hoge-zichtbaarheidskleding

Wij verkopen niet alleen allerlei soorten reguliere werkkleding – die wij graag voor je personaliseren met de naam en/of het logo van de gemeente of overheidsinstelling – maar we verkopen ook hoge-zichtbaarheidskleding. Deze kleding (ook wel Hi-Vis genoemd, naar ‘high visibility’) zorgt ervoor dat de drager te allen tijde goed zichtbaar is en opvalt. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de reflecterende strips op de kleding.

We zijn niet alleen de juiste bestemming als je op zoek bent naar professionele en duurzame werkkleding, we helpen je ook graag aan een complete outfit! Dus ook voor je veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals veiligheidsbrillen, handschoenen en helmen) zit je goed bij Unique Bedrijfskleding.

Unique Bedrijfskleding levert veilige en duurzame bedrijfskleding

Bij Unique Bedrijfskleding beschikken we over een zeer uitgebreid en divers aanbod van (inter)nationale topleveranciers. We verkopen onder andere poloshirts, hoodies, sweatshirts, overhemden, blouses, werkbroeken, veiligheidsschoenen en verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij denken graag met je mee en luisteren naar al je wensen. Samen komen we tot een outfit die perfect past bij jouw organisatie. We focussen hierbij op professionaliteit, uitstraling, veiligheid en duurzaamheid. Onze artikelen voldoen aan alle wettelijk verplichte kwaliteitseisen en we werken alleen met de beste merken. En natuurlijk maken we de outfit helemaal af door je kleding te personaliseren in ons eigen atelier.

Bestel bedrijfskleding via ons gepersonaliseerde bestelsysteem
Gepersonaliseerde webshop met alleen jouw producten
Beheer en voeg personeel toe
Beheer en stel de maten in van je personeel
Ken budgetten toe aan werknemers of afdelingen
Krijg 24/7 inzage in de bestelstatus en -geschiedenis
Alleen de beste merken
alle merken

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp