Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding borduren

Ben jij op zoek naar bedrijfskleding met een professionele uitstraling en wil je dat jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam ook mooi naar voren komt? Laat dan het logo op de bedrijfskleding borduren! Bij Unique Bedrijfskleding hebben we ruime ervaring in het borduren van logo’s op bedrijfskleding. Door het logo te borduren in plaats van te bedrukken, krijgt de kleding een chique en duurzame uitstraling. Bovendien blijft het logo na vele wasbeurten nog steeds mooi en helder!

Wil je dat je medewerkers beter herkenbaar zijn en voor gratis reclame zorgen? Overweeg dan om je werkkleding te laten borduren met het logo of de naam van je bedrijf. Het gebruik van naald en garen zorgt voor een duurzame en professionele uitstraling. Een logo op je bedrijfskleding borduren brengt verschillende voordelen met zich mee.

Vraag een offerte aan

Werkkleding borduren versus bedrukken

Borduren is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook financieel aantrekkelijk! Wil je maar een paar kledingstukken voorzien van je bedrijfsnaam of logo dan is borduren vaak goedkoper dan bedrukken. Om je van een goede kwaliteit te voorzien, stellen we onze borduurmachines optimaal en draaien we eerst een proef. Zo ben je altijd verzekerd van een ongekend mooi resultaat.

Een mogelijk nadeel van borduren versus bedrukken is dat het borduurproces arbeidsintensiever is dan een transferdruk. Daardoor is de levertijd van borduurwerk ook iets langer dan bij een transferdruk. Maar je krijgt er wel een mooi en duurzaam resultaat voor terug!

Borduurwerk van de beste kwaliteit

Bij het borduren van bedrijfskleding zijn alle denkbare posities mogelijk. We zorgen altijd voor hoogwaardig borduurwerk door de juiste borduurkaart te gebruiken, het juiste aantal steken per mm2 te hanteren en door het gebruik van goede kwaliteit garens en correcte vlieseline. Onze borduurafdeling beschikt over moderne Tajima-borduurmachines en onze vakmensen hebben jarenlange ervaring. We hebben dus alles in huis om jouw bedrijfsnaam of -logo op je werkkleding te borduren!

Wil jij dus op een duurzame en professionele manier jouw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen via de kleding die jouw werknemers dragen? Overweeg dan borduren. Het duurt ietsje langer dan bij transferdruk, maar het resultaat is verbluffend.

Vraag een offerte aan

Vragen over borduren?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp