Ga naar de inhoud

Werkkleding

Ben je op zoek naar werkkleding, of wil je graag je werkkleding bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of logo? Dan zit je bij Unique Bedrijfskleding goed! Wij bedrukken en borduren allerlei soorten, maten en kleuren werkkleding.

Bedrukte werkkleding zorgt voor een extra touch. Intern zorgt het ervoor dat medewerkers met trots de bedrijfsnaam dragen en zichzelf ook meer als een team gaan zien en gedragen, maar extern zorgt het ook voor extra herkenbaarheid. Werkkleding bedrukt met een bedrijfsnaam en/of logo werkt zo als een visitekaartje.

En aangezien het vaak de eerste indruk is die men krijgt als jouw bedrijf bij een klant over de vloer komt, wil je dat de werkkleding van de allerbeste kwaliteit is. Je wil dat de werkkleding er professioneel uitziet, goed past en dat deze nog lang meegaat en zijn kwaliteit en kleuren behoudt. Ons aanbod is hierop ingericht en wij werken al jarenlang met zeer tevreden klanten die al hun werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM bij ons bestellen.

Duurzame werkkleding

Bij Unique Bedrijfskleding werken we met gerenommeerde en (inter)nationale merken. We verkopen bijvoorbeeld werkkleding van Mascot Workwear, Tricorp, Hydrowear, Projob en Santino. Qua veiligheidsschoenen leveren we merken als Bata Industrials, Sixton en Atlas. Voor handschoenen en andere PBM leveren we topproducten van onder andere 3M, MSA en OXXA.

Met dit soort merken ben je verzekerd van duurzame werkkleding. Niet alleen in de zin van dat ze bewust omgaan met hun invloed op de natuur, maar ook dat de werkkleding van zo’n goede kwaliteit is dat die lang meegaat. De materialen van de werkkleding ondergaan daarvoor talloze tests op stevigheid, wassen, schuren, naden en pilling, transpiratie en trekkracht. Op die manier weet je zeker dat de werkkleding die je bij ons koopt optimaal bestand is tegen de dagelijkse omstandigheden waar je als drager mee te maken hebt.

De werkkleding die we bij Unique Bedrijfskleding verkopen wordt meestal gemaakt van materialen zoals katoen, polyester en gemengde stoffen die duurzaam, betaalbaar, goed wasbaar en ontworpen zijn om lang mee te gaan. Deze werkkleding hoeft vaak geen andere beschermende eigenschappen te hebben dan duurzaam en beschermend voor de drager te zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd (tussen 08:30u – 17:00u)
:

Werkkleding voor specifieke branches

Maar afhankelijk van de branche waarin je werkt, kan er wel behoefte zijn aan workwear die speciaal is ontworpen om de drager te beschermen tegen meer dan enkel een dagelijkse slijtage. Zoals vlamvertragende items of kleding met een hoge zichtbaarheid (Hi-Vis). Ook hiervan bieden wij een uitgebreid aanbod.

Onze werkkleding is ontworpen om de drager ervan te ondersteunen tijdens zijn of haar werkdag. Ook moet sommige kleding verschillende weersomstandigheden kunnen weerstaan. Dit omdat mensen die actief zijn in diverse bedrijfssectoren, zoals de bouw of groenvoorziening, buiten moet werken.

Daarom is het belangrijk dat de werkkleding de drager aangenaam koel kan houden tijdens de warmere maanden en warm kan houden tijdens de winterperiode. Maar met zoveel stijlen, kleuren en merken die er bij Unique Bedrijfskleding beschikbaar zijn, hoeft de werkkleding niet saai te zijn.

Wat voor type werkkleding je ook zoekt, wij hebben het! We bieden diverse soorten veiligheidskleding, zodat je te allen tijde opvalt. Maar ook voor werkhandschoenen, werkschoenen en werklaarzen zit je bij ons goed. Daarnaast bieden we verschillende soorten persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zodat je optimaal en veilig je werk kan doen.

Heb je een vraag?
Neem dan contact met ons op!

Heb je een vraag?
whatsapp