Ga naar de inhoud

Werkhandschoenen

Of je nu hard aan het werk bent in de groenvoorziening, nieuwe wegen aanlegt of op een bouwplaats werkt, je handen maken op een dag veel mee. Goede, stevige werkhandschoenen zijn dan essentieel. Bij Unique Bedrijfskleding verzorgen we graag je gehele werkoutfit en we verkopen dan ook werkhandschoenen van kwaliteit die lang meegaan en je beschermen bij zelfs het meest ruige en vuile werk.

De werkhandschoenen die wij verkopen zijn speciaal voor alle mannen- en vrouwenhanden ontworpen en zijn bestand tegen de zwaarste en meest slopende werkdagen. Onze werkhandschoenen zijn van de beste materialen gemaakt, waardoor ze jarenlang meegaan. Ze beschermen tegen gevaarlijke situaties, zonder dat je werkprestaties eronder lijden.

De juiste werkhandschoenen kiezen

Werk- of veiligheidshandschoenen zijn in sommige branches en situaties niet weg te denken en wettelijk zelfs verplicht. Kies daarom voor kwaliteit en bespaar niet op handschoenen. Je wil immers nog je hele leven genieten van je handen en het onbetwistbare nut dat ze hebben!

Als het gaat om de keuze van werkhandschoenen, dan is het belangrijk dat je iets kiest wat gemakkelijk past, geen ongemak veroorzaakt en je bovendien helpt jouw werk te doen terwijl je jouw handen optimaal beschermt tegen de materialen en weersinvloeden die jouw huid kunnen beschadigen.

Uitgebreid aanbod van werkhandschoenen

Bij Unique Bedrijfskleding hebben we een zeer uitgebreid aanbod van werkhandschoenen. Zo hebben we OXXA-werkhandschoenen voor verschillende situaties. Zo hebben we werkhandschoenen met extra grip, handschoenen die extra flexibel zijn, handschoenen die speciaal gemaakt zijn om snij-ongevallen te voorkomen of handschoenen die speciaal gemaakt zijn voor werk in de verfindustrie.

Daarnaast hebben we leren werkhandschoenen, thermo- en koudewerende handschoenen, lashandschoenen en werkhandschoenen van PVC (voor bijvoorbeeld rioolwerkzaamheden).

Dus of je nu beschermd wil zijn tegen bepaalde weersinvloeden, of flexibiliteit nu belangrijker is dan stevigheid of dat je te allen tijde wil voorkomen dat chemische vloeistoffen tot je huid kunnen doordringen, wij hebben de juiste werkhandschoen voor jou. Weet je niet goed welke handschoen bij jouw situatie past, laat je dan vrijblijvend informeren door onze experts.

Heb je een vraag?
Neem dan contact met ons op!

Heb je een vraag?
whatsapp