Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bestellen voor de logistiek en transport

Waarschuwende bedrijfskleding
Complete en veilige outfit
Weerbestendig en duurzaam
Kleding te personaliseren

Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor in de transport- en logistieksector

Voor magazijnmedewerkers
Voor chauffeurs
Voor orderpickers

De juiste werkkleding in de transport- en logistieksector

Of ze nu met treinen, vrachtwagens, bussen, vliegtuigen of iets anders werken, medewerkers uit de transport en logistieksector helpen mensen en goederen van A naar B. En hoewel veel van deze medewerkers achter de schermen werken, mogen ze nooit onzichtbaar zijn. Daarom is het gebruik van hoge-zichtbaarheidskleding, ook wel Hi-Vis signaalkleding genoemd, onmisbaar. Vooral als het erop aankomt om snel herkenbaar te zijn en opgemerkt te worden. Dit is vooral belangrijk wanneer er grote voertuigen gebruikt worden.

Deze waarschuwende en weerbestendige kleding is zelfs wettelijk verplicht voor alle werknemers in de transport- en logistieksector. Opvallende kleuren en reflecterende strepen maken de werkkleding die Unique Bedrijfskleding verkoopt tot een onmisbare teamspeler!

Dus of je nu op zoek bent naar herkenbare en gepersonaliseerde bedrijfskleding of duurzame werkkleding die fijn zit en veiligheid biedt, bij ons zit je goed!

Werkkleding waarmee je gezien mag worden!

Werkkleding is vandaag de dag niet alleen maar functioneel, er wordt gelukkig ook steeds meer aandacht geschonken aan hoe het eruitziet en hoe de kleding zit. Dit straalt niet alleen af op het imago van de werkgever waarvan het logo op de kleding is te zien, maar het zorgt ook voor tevreden medewerkers. Die moeten immers de hele werkdag in deze kleding lopen, bewegen en werken.

Bij Unique Bedrijfskleding verkopen we daarom verschillende merken die hun focus hebben op een modieuze en stijlvolle uitstraling op de werkvloer. Wij helpen jou en je team graag verder en kunnen je uitgebreid van advies voorzien. En natuurlijk nemen we al jullie maten op, bij ons in de showroom óf op locatie!

Bestel bedrijfskleding via ons gepersonaliseerde bestelsysteem
Gepersonaliseerde webshop met alleen jouw producten
Beheer en voeg personeel toe
Ken budgetten toe aan werknemers of afdelingen
Krijg 24/7 inzage in de bestelstatus en -geschiedenis
Beheer en stel de maten in van je personeel

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp