Ga naar de inhoud
Printer Essentials

Printer Essentials

Als jij op zoek bent naar scherp geprijsde werkkleding, kijk dan niet verder dan de Printer Essentials- collectie bij Unique Bedrijfskleding. Want dit is een unieke collectie kleding, die voor haar prijs zonder twijfel een hoogstaand product biedt, zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Printer Essentials: functionele ontwerpen

De werkkleding van Printer Essentials biedt uitstekende functionele ontwerpen, waardoor je deze eenvoudig in diverse beroepen kan toepassen. Laat je bij Unique Bedrijfskleding zonder meer aangenaam verrassen door de compleetheid van het assortiment van Printer Essentials!

Want deze uitgebreide kledingcollectie bestaat uit een complete lijn van werkkleding. Denk hierbij onder meer aan T-shirts, polo’s, bodywarmers, fleecevesten, windbreakers en gevoerde softshell-jassen. De mix-en-match-kledinglijn van Printer Essentials is per kledingstuk in ten minste 7 krachtige kleuren beschikbaar.

Makkelijk en in iedere maat te combineren

Het kledingconcept maakt het via deze kleuren bijzonder makkelijk om de gehele kledinglijn te combineren. Je stelt alles zo samen tot een eenheid die perfect past bij de look plus uitstraling van jouw bedrijf en zijn unieke huisstijl.

Daarnaast is vrijwel de hele kledinglijn in een dames- en herenmodel beschikbaar. Het wordt bovendien in zeer veel maten geleverd: van XS tot 2XL voor de damesversies en van S tot 5XL voor de herenkleding.

Printer Essentials: maatschappelijk verantwoord textiel

Bij de Printer Prime-collectie van het merk ligt de nadruk op het gebruik van gerecyclede en biologische materialen om zo de impact op het milieu te reduceren. Hiervoor gebruiken ze biokatoen en gerecycled polyester van PET-flessen. De kleding wordt zelfs in een composteerbare verpakking geleverd!

Het bedrijf zorgt in zijn hele productieproces, van het toepassen van maatschappelijk verantwoord textiel tot het gebruik van innoverende transportfaciliteiten, voor een fijne en gezonde plek op onze aarde. Om zo ook, via Unique Bedrijfskleding, bij te dragen aan een betere en duurzamere textielindustrie.

Vraag een offerte aan

Printer Essentials
Heb je een vraag?
whatsapp