Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bedrukken en ontwerpen

Wil jij je bedrijfskleding bedrukken en ontwerpen? Bij Unique Bedrijfskleding maken we dit mogelijk! Via ons kledingmanagementsysteem (KMS) laat je gemakkelijk en snel jouw werkkleding bedrukken. Daarnaast helpen we jou graag met het maken van de juiste keuzes. We adviseren je over materiaal, kleuren, de positie(s) van je bedrijfslogo en nog veel meer.

Bedrukte werkkleding maakt het werk net wat leuker én persoonlijker! Het zorgt voor binding en herkenning onderling, maar bedrijfskleding bedrukken zorgt ook voor een mooi visitekaartje richting de buitenwereld. Komt een van jouw collega’s in bedrukte werkkleding bij een project aan? Dan weet iedereen gelijk dat jouw bedrijf er is.

Vraag een offerte aan

Eenvoudig bijbestellen

Wij geloven in een langdurige samenwerking. Daarom houden we jouw transfers graag op voorraad. Dit kost jou niks! Wil je dus in de toekomst meer bedrijfsbekleding bedrukken? Dan kunnen wij snel de vervolgbestelling leveren, omdat we de transfer nog steeds in ons bezit hebben. Even wat werkkleding bijbestellen was nog nooit zo makkelijk!

Alle denkbare posities zijn mogelijk

Wie zegt dat alle bedrijfskleding er hetzelfde moet uitzien? Bij Unique Bedrijfskleding bieden we niet alleen talloze mogelijkheden qua kleur, kwaliteit en textiel, je kan je logo ook op alle denkbare posities kwijt. Wil jij bedrukte werkkleding waarbij het logo klein op de borst wordt getoond? Regelen we! Wil je het logo alleen subtiel op de mouw? Dat kan! Of wil jij je logo groot en opvallend rechtsonder op de voorkant? Prima, doen we!

Kies voor kwaliteit

Kies je voor Unique Bedrijfskleding, dan kies je voor kwaliteit. Op onze bedrukkingsafdeling beschikken we over moderne apparatuur om textiel in eigen beheer te kunnen bedrukken. Bijna alle textiel die wij voorzien van een opdruk leveren we via een zogenaamde transfer. Deze wordt los van het kledingstuk gefabriceerd en vervolgens onder hoge druk en een temperatuur van 150 tot 200 graden aangebracht.

Voordelen van bedrukken via transfer

Het voordeel van een transferdruk is dat je niet bent gebonden aan posities. Kies je voor werkkleding bedrukken via een transfer dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor jouw logo op de mouw of een andere, minder gangbare plek. Een ander voordeel van bedrukken via transfer is dat jouw bedrijfslogo exact volgens de gewenste PMS-kleur kan worden gemaakt.

We bieden transfers in verschillende kwaliteiten, dit is afhankelijk van waarvoor de bedrukte werkkleding wordt gebruikt of op welke manier die wordt gereinigd. Laat je de kleding chemisch reinigen of bij zeer hoge temperaturen? Dan leveren wij transfers die wasbaar zijn tot 90 graden. Wil jij kleding met mechanische stretch of elastan/lycra? Dan zorgen wij voor speciale stretchlogo’s, die niet zomaar barsten als de stof wordt opgerekt.

En zo is voor elke textielsoort wel een ander soort transfer verkrijgbaar. Bij softshell-jacks bijvoorbeeld heeft de polyester stof de neiging om ‘door te bloeden’ in het bedrijfslogo, waarna deze sterk van kleur verandert. We gebruiken hiervoor dan ook een specifiek soort transfer, zodat dit fenomeen wordt voorkomen. Bij bedrijfskleding ontwerpen komt dus een hoop kijken, maar gelukkig weten wij er alles van en helpen we je graag verder!

Vraag een offerte aan

Vragen over bedrukken?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp