Ga naar de inhoud

Al jouw bedrijfskleding, één leverancier

Op zoek naar bedrijfskleding? Zoek dan niet verder. Onze naam zegt het al, bij Unique Bedrijfskleding verkopen we (unieke) bedrijfskleding. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan hoogwaardige bedrijfskleding en workwear voor diverse sectoren. Of je nu actief bent in de horeca, de zorg, de beveiliging of de groenvoorziening, bij Unique Bedrijfskleding helpen we je graag aan de benodigde kleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). We hebben alles, van werkbroeken, parka’s en bodywarmers tot stofjassen, thermokleding en disposables.

Comfortabele én functionele bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft meerdere functies. Zo beschermt het je in verschillende situaties en weersomstandigheden. Ook zorgt het ervoor dat jij je werk goed kan doen. De kleding is elastisch op de juiste plekken en daar waar dat nodig is extra verstevigd.

Tegelijkertijd heeft bedrijfskleding nog een andere functie. Het fungeert namelijk als visitekaartje voor het bedrijf waarvan de kleding is. Bij Unique Bedrijfskleding kun je daarom kiezen uit professionele kleding die perfect past en die te personaliseren is. Elke werknemer komt zo optimaal voor de dag!

Wij verkopen comfortabele en functionele bedrijfskleding, gemaakt van duurzame materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo zijn onze werkbroeken stevig en voorzien van handige zakken om gereedschap op te bergen. De parka’s en jacks bieden optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, terwijl de softshell jacks perfect zijn voor de wat mildere dagen. Onze t-shirts, poloshirts, sweaters en fleecetruien zijn comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan bodywarmers, stofjassen en overalls voor diverse werkzaamheden.

Bedrijfskleding voor specifieke branches

We hebben ook speciale kleding voor specifieke branches. Zo hebben we Multi-Safe- en Proban- kleding die vlamvertragend, zuurbestendig en/of antistatisch is, perfect voor werkomgevingen waar veiligheid van het grootste belang is. Onze denim werkkleding is trendy en duurzaam, ideaal voor bedrijven die een moderne uitstraling willen combineren met functionaliteit. En voor werkomgevingen met een hoge vochtigheidsgraad of regenachtige omstandigheden bieden wij hoogwaardige regenkleding aan om je droog te houden.

Daarnaast hebben we ook thermokleding, diepvrieskleding en foodkleding die speciaal ontworpen zijn om je warm en comfortabel te houden in koude omstandigheden. Onze disposables zijn perfect voor eenmalig gebruik en zorgen voor optimale hygiëne. En voor de horecabranche bieden we stijlvolle en functionele kleding aan die voldoet aan de vereisten van deze sector.

Van alle markten thuis

Je ziet, we zijn van alle markten thuis en helpen je graag verder met het samenstellen van de perfecte outfit voor jullie organisatie. Je kan ons uitgebreide aanbod bekijken in onze showroom, waar we gelijk alle maten kunnen opmeten. Maar natuurlijk komen we dit ook graag doen op locatie!

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp