Ga naar de inhoud

Over ons

Unique Bedrijfskleding is al sinds 1980 dé totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in Nederland. Als echt familiebedrijf, opgericht door Jaap Hans en nu met kleinzoon Patrick aan het roer, zijn we trots om door het heel land onze klanten te bedienen vanuit Bodegraven, Zuid-Holland.

Onze missie

Met veel kennis, inzet en energie helpen wij onze klanten dagelijks aan de beste bedrijfskleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Met een ruime showroom en een hecht team van enthousiaste collega’s bieden we een complete service, inclusief bedrukking, borduurwerk en logistiek. Bovendien hebben we veel producten standaard op voorraad in ons magazijn in Bodegraven, waardoor we snel kunnen leveren, zelfs gepersonaliseerde bedrijfskleding.

Maak een afspraak

Onze kracht

Bij Unique Bedrijfskleding ligt onze kracht in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten van toonaangevende merken. We beschikken over specialistische kennis, denken innovatief, hebben onze eigen logistiek en maken gebruik van vooruitstrevende automatisering. Wil je het allemaal eerst zien, dan geloven?

Dat snappen we maar al te goed! Daarom hebben we een ruime showroom ingericht waarin je al onze bedrijfskleding, werkschoenen en PBM kan bekijken en uitproberen. Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Bodegraven en wij zorgen voor een verse kop koffie of thee!

Logistiek en persoonlijke bezorging

Vanuit ons centrale punt in Bodegraven verzorgen wij het logistieke traject voor onze producten. We bieden persoonlijke bezorging op regionaal niveau (denk aan een straal van 50 kilometer rondom Bodegraven) en leveren de bestellingen op de door jou gewenste locatie.

Dit wil ik ook!

whatsapp