Ga naar de inhoud

Maatname en vermaken

Kleding en schoenen moeten goed passen, dat snappen we bij Unique Bedrijfskleding als geen ander. Ons team van specialisten helpt je dan ook graag kosteloos met het opmeten van de maten, zodat je hele team kan werken in perfect passende kleding en schoenen. Dat opmeten kan bij ons in Bodegraven, maar we komen net zo graag op locatie!

Waarom de juiste maat zo belangrijk is

Het is om meerdere redenen erg belangrijk dat mensen de juiste werkkleding dragen. Goed passende kleding doet niet alleen wonderen voor de uitstraling, het zorgt er ook voor dat je comfortabel je werk kan doen. Je hoeft niet meerdere keren per dag je broek op te trekken of te lange mouwen op te stropen. Daarnaast is het vanwege de veiligheid natuurlijk ook erg belangrijk dat werkkleding goed past en aansluit bij degene die het draagt. Je wil voorkomen dat iemand blijft haken of struikelt over een te lange broekspijp.

Bekijken en passen van werkkleding en werkschoenen

Bij ons in Bodegraven hebben we niet alleen een showroom waar je ons uitgebreide assortiment kan bekijken, je kan de werkkleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen ook vrijblijvend uitproberen en passen.

Gewoon in de showroom of op je gemak in de paskamer.

We nemen maatname heel serieus en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze deskundige medewerkers staan klaar om te helpen bij het vinden van de juiste maat. Of het nu gaat om overalls, werkschoenen, jassen, broeken of andere PBM. We zorgen ervoor dat iedereen de perfecte pasvorm krijgt, zodat alle collega’s zich prettig voelen in hun kleding.

Naast dat onze medewerkers je graag helpen bij het kiezen van de juiste maat, geven ze je ook graag advies over welke kleding het beste bij jouw specifieke behoeften past. Of je nu in de bouw, de zorg, de horeca of een andere sector werkt, bij Unique Bedrijfskleding vind je de juiste kleding.

Bezoeken van de showroom

Je bent bij ons de gehele dag welkom om de showroom te bezoeken en zo ons uitgebreide assortiment aan bedrijfskleding en veiligheidsschoenen te bekijken. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30u tot 17:00u geopend. Je vindt ons op Tjalk 21 in Bodegraven.

Wil je er zeker van zijn dat we jou optimaal kunnen helpen, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Vul hiervoor het contactformulier in, waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de showroom-afspraak te bevestigen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd (tussen 08:30u – 17:00u)
:

Onze adviseurs komen graag bij je langs

Heb je liever dat een van onze adviseurs bij jou op de werkvloer langskomt om alles door te nemen, op te meten en te bespreken? Geen enkel probleem. Waar je ook bent gevestigd, Unique Bedrijfskleding komt graag langs. We nemen een rek vol met kleding en schoenen mee en jij hebt nergens meer omkijken naar. In een vertrouwde omgeving meten we iedereen op en verwerken die vervolgens in ons kledingmanagementsysteem. Daarna is het slechts een kwestie van de bestelknop indrukken!

Ook voor het opmeten op locatie verrekenen wij geen extra kosten. Dit is onderdeel van onze unique service. Want werkkleding, dat zit wel goed bij ons!

Vermaken van werkkleding

We helpen je niet alleen met de maatname, we bieden ook een professionele vermaakservice aan. Elk mens is uniek en ondanks dat het overgrote deel van onze gebruikers perfect uit de voeten kan met de standaardmaten, moet er soms toch iets aangepast worden.

En dat is geen enkel probleem! In ons eigen atelier en/of in samenwerking met onze vaste partner zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfskleding precies op maat is, zodat het perfect aansluit bij degene die het gaat dragen. Of we nu iets moeten inkorten of verstellen, er is letterlijk en figuurlijk altijd een mouw aan te passen!

Dit wil ik ook!

Heb je een vraag?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp