BRANCHES

LOGISTIEK EN TRANSPORT

BOUW EN INDUSTRIE

GROENVOORZIENING

FOOD EN HORECA

INSTALLATIE EN SERVICE

ZORG EN SCHOONMAAK

REPRESENTATIEF

ASSEMBLAGE EN MAGAZIJN

BREED ASSORTIMENT

BRANCHES

Elke sector heeft zo zijn eisen en wensen als het gaat om bedrijfskleding en PBM. In bepaalde branches moet het product vooral representatief en comfortabel zijn. Voor andere sectoren is de eis dat het product beschermend is en voldoet aan bepaalde normeringen.

In welke sector u ook werkzaam bent, wij hebben voor u de passende kleding. Daarom is onze collectie zo groot en gevarieerd. Onder meer leveren wij bedrijfskleding voor de bouwwereld, de horeca, zorginstellingen, de logistiek, detailhandelsbedrijven, hoveniers, fabrieken en garages. Maar ook voor het zangkoor of voor een sportclub.

Een zo compleet mogelijk pakket bedrijfskleding leveren is ons streven. En dat betekent dat wij vinden dat uw medewerkers ook stevig in de schoenen moeten staan. Daarom leveren wij ook voor elke sector speciale werkschoenen die volledig afgestemd zijn op de functies van uw medewerkers. Met een compleet bedrijfskleding pakket van ons verzekerd u zichzelf ervan dat alles geregeld is zodat uw medewerkers hun werk optimaal kunnen doen.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte of adviesgesprek aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.