Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bestellen voor in de food en horeca

Voldoet aan HACCP-vereisten
Comfortabele kleding
Professionele bedrijfskleding
Duurzaam en kleurvast

Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor alle food- en horecabedrijven

Voor pluimveeslachterijen
Voor cateraars
Voor varkensslachterijen

Professioneel uitziende bedrijfskleding

In de horeca is een professionele en smetteloze uitstraling essentieel. Zit jouw bedrijfskleding vol met vlekken, dan vraagt men zich af hoe netjes het er in de keuken aan toe gaat. Zit jouw bedrijfskleding vol met kreuken, vouwen of scheuren, dan straalt dit negatief af op jouw imago. Bij Unique Bedrijfskleding snappen we dat als geen ander. We voorzien je graag van uitgebreid advies om ervoor te zorgen dat jij en je team er perfect uitzien!

We hebben een zeer ruim aanbod van diverse soorten kleding die je kan dragen in de foodsector. Natuurlijk is het mogelijk om deze kleding te personaliseren. We borduren of bedrukken jouw bedrijfslogo en/of naam en werken zo samen aan het perfecte visitekaartje voor jouw onderneming!

Comfortabele kleding waarbij hygiëne op één staat

Koks, cateraars en ander horecapersoneel werken hard en vaak ongelooflijk lange diensten. Het dragen van comfortabele kleding is dan een absolute must. De kleren moeten gemaakt zijn van een zacht en comfortabel materiaal, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen de vaak hoge temperaturen waarmee gewerkt wordt in een keuken.

De werkkleding moet bovendien duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. En je wil ook niet dat de horecakleding – vaak toch een visitekaartje richting klanten – snel verbleekt na meerdere wasbeurten. Unique Bedrijfskleding levert daarom horecakleding van een hoge kwaliteit die zeer duurzaam en kleurvast is.

Zo bieden wij speciale veiligheidsschoenen die voldoen aan de HACCP-eisen. Deze schoenen zijn laag, hygiënisch, ademend, waterafstotend, licht en gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast is de hiel schokabsorberend, heeft de schoen een antislipprofiel en bevat deze ook een composieten neus. Dit type veiligheidsschoen is hiermee uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, catering en horeca.

Bestel bedrijfskleding via ons gepersonaliseerde bestelsysteem
Gepersonaliseerde webshop met alleen jouw producten
Beheer en voeg personeel toe
Beheer en stel de maten in van je personeel
Ken budgetten toe aan werknemers of afdelingen
Krijg 24/7 inzage in de bestelstatus en -geschiedenis
Alleen de beste merken
alle merken

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp