Ga naar de inhoud

Wasservice

Bij Unique Bedrijfskleding vinden we goede service belangrijk. We zien dit als een essentieel onderdeel van het werk dat we doen. En we zijn dan ook pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Mede daarom bieden we een wasservice aan. Want onze service stopt niet nadat we klanten van de juiste kleding hebben voorzien. We willen ook dat die kleding nog lang meegaat en goed wordt verzorgd.

In nauwe samenwerking met onze vaste partner kunnen we jouw bedrijfskleding professioneel reinigen, zodat alles goed blijft én de hygiëneregels in acht worden genomen. Met name in de foodindustrie is het essentieel dat werkkleding volgens de juiste voorschriften en richtlijnen wordt gewassen.

Heb jij dagelijks of zeer regelmatig nieuwe kleding nodig (die aan bepaalde normeringen moet voldoen) en gebeurt dit in grote aantallen? Neem dan eens contact met ons op. Graag bespreken we de mogelijkheden. We werken hiervoor samen met een gerenommeerd bedrijf dat nationaal actief is, dus er is altijd wat mogelijk!

Bespreek de mogelijkheden

Heb je een vraag?
Patrick van Zoest

Patrick van Zoest

Logistiek manager
whatsapp