Ga naar de inhoud

Geschiedenis

Unique Bedrijfskleding is een echt familiebedrijf. Momenteel staat de derde generatie Hans aan het roer. En met de rest van ons betrokken en bevlogen team zijn we als het ware óók een familie. Lees hier hoe Unique Bedrijfskleding al meer dan veertig jaar dé totaalleverancier is van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Serious business op 1 april

Het was dinsdag 1 april 1980 toen Jaap Hans zijn zolderkamer in Bodegraven omtoverde tot het startpunt van een ondernemersavontuur. Hier begon hij met de handel in veiligheidsklompen. Al snel bleek dat de zolderkamer, de schuur en zelfs de Koningstraat niet voldoende ruimte boden aan onze ambitie. Toen nog onder de naam, Unique Bedrijfs- en Veiligheidskleding verhuisde daarom naar de Doortocht 14 in Bodegraven.

Groei en focus op bedrijfskleding

In 1984 voegde de tweede generatie, Gerrit-Jan Hans, zich bij het bedrijf. Vanaf dat moment begonnen we ons steeds meer te focussen op bedrijfskleding en werkschoenen. Met trots werden we A-dealer van vooraanstaande merken zoals Mascot Workwear en Bata Industrials. Door de jaren heen sloten merken als Tricorp Workwear, Santino, Hydrowear en Ballyclare zich bij ons aan, waardoor we een breed scala aan bekende merken en producten konden aanbieden.

Persoonlijke service en snelle levering

Onze reputatie groeide dankzij de betrouwbare samenwerkingen met onze leveranciers én natuurlijk dankzij de vele tevreden klanten. Ondertussen verbeterden we onze service. We pakten het bedrukken en borduren van bedrijfslogo’s nog zorgvuldiger aan en leverden de kledingpakketten via onze eigen chauffeurs kosteloos bij de klant. Onze belofte om binnen tien werkdagen bedrijfskleding, inclusief bedrukking, te leveren werd de standaard.

De derde generatie

In augustus 2012 trad de derde generatie, Patrick Hans, toe tot ons bedrijf. Met een nieuwe, frisse blik versterkt hij het Unique team en bouwt hij voort op de ‘erfenis’ van zijn ouders en grootouders. Ons hechte team bestaat inmiddels uit mooi koppel enthousiaste professionals, die jou met hun persoonlijke service en expertise graag van dienst. Alles om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s veilig, schoon én professioneel hun werk kunnen doen!

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp