Ga naar de inhoud

Kleding vernietigen (Q-Recycle)

Wil jij je bedrijfskleding en -uniformen gecertificeerd vernietigen? Wij helpen je daar graag bij. We snappen heel goed als het voor jouw organisatie en bedrijfsvoering cruciaal is dat oude kleding niet in de verkeerde handen komt en zo voor ongewenste doeleinden wordt gebruikt. We shredden je bedrijfskleding tot de laatste vezel!

Unique Bedrijfskleding kan voor jou alle gewenste werkkleding vernietigen. We zorgen ervoor dat er niks meer van overblijft. Oftewel: niemand kan nog wat aanvangen met het resultaat. De balen met textielvezels worden gerecycled en hergebruikt.

Zo vernietigen we jouw bedrijfskleding

Wil je jouw bedrijfskleding onherstelbaar en onherkenbaar vernietigd hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij plaatsen dan een inzamelcontainer, waar de oude kleding in zakken kan worden ingezameld. Laat je oude werkkleding ophalen op je locatie. In gerecycleerde zakken neemt onze chauffeur je materiaal veilig mee. In een bewaakte dataloods wordt je vracht gelost, gewogen en gereedgemaakt voor een gecertificeerde vernietiging.

We shredden de kleding onherstelbaar, zodat deze niet in de verkeerde handen kan terechtkomen. En de vernietiging van bedrijfskleding is niet voor niets: de textielvezels die overblijven worden gebruikt voor bijvoorbeeld opvulmateriaal in autostoelen, bokszakken en isolatiemateriaal.

Werkkleding onherkenbaar vernietigen

Wil jij je werkkleding, uniformen en bedrijfslogo’s op textiel onherkenbaar laten vernietigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder. Wij willen voorkomen dat jouw gerenommeerde bedrijfslogo en werkkleding zomaar op straat komt te liggen en gaan daarom altijd secuur te werk!

Dit wil ik ook!

Heb je een vraag?
whatsapp