Ga naar de inhoud

Werkkleding en PBM bestellen voor in de groenvoorziening

Voor alle seizoenen
Hoge zichtbaarheid (Hi-Vis)
Duurzaam en ademend
Kleding te personaliseren

Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor in de groenvoorziening

Voor hoveniers
Voor kwekerijen
Voor boomverzorgers

Waarom speciale kleding voor groenvoorziening?

Wil je effectief groen aanbrengen, dan zijn de gezondheid en veiligheid van de mensen die dit doen essentieel. Het vaak intensieve werk verschilt per seizoen, maar het gehele jaar door maakt men hierbij gebruik van elektrisch gereedschap en hanteren ze chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen.

Unique Bedrijfskleding voorziet jou in stevige werkjassen of truien met lange mouwen. Deze verminderen het risico op snijwonden en beschermen de armen. Met dit soort werkkleding voer je buiten alle werkzaamheden uit terwijl je lekker warm blijft. En voor een volledige veiligheid kan je ook een werkoverall dragen. Wil je daar je mooie bedrijfsnaam of bedrijfslogo op? Geen enkel probleem!

Werkkleding en PBM voor in de groenvoorziening

Veiligheidskleding in de groenvoorziening is natuurlijk maar zo goed als jouw gebruik ervan. Dus als jij het niet draagt, dan zal het jou ook niet kunnen beschermen. Unique Bedrijfskleding begrijpt als geen ander de noodzaak om groenvoorzieningsmedewerkers veilig te houden. Wij bieden daarom hoogwaardige veiligheidskleding en PBM om ervoor te zorgen dat je altijd optimaal beschermd bent.

Of je nu een professionele groenvoorzieningsmedewerker, een doe-het-zelver of een tuinman bent, de juiste werkkleding en veiligheidsuitrusting van Unique Bedrijfskleding beschermt jou tegen letsel tijdens het werken in de buitenlucht. Bekijk onze zeer ruime collectie van werkkleding om daarin de juiste keuzes te maken voor perfect beschermende kleding voor al jouw groenvoorzieningstaken!

Voordelen KMS
Kosten- en tijdbesparend
Verhoogde productiviteit
Minder kans op fouten
Meer inzicht en grip
Laagdrempelig
Alleen de beste merken
Alle merken

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp