Ga naar de inhoud
Sixton Peak

Sixton Peak

Ben jij op zoek naar hoge kwaliteit werkschoenen en -laarzen? Neem dan zeker even een kijkje in de Sixton Peak-schoenencollectie die Unique Bedrijfskleding te bieden heeft. Het Italiaanse bedrijf Maspica SpA, die de eigenaar van Sixton Peak is, vertegenwoordigt momenteel het beste dat de Italiaanse werkschoenenindustrie te bieden heeft.

Volgens Sixton Peak zelf werken zij elke dag weer aan het creëren van de best mogelijke veiligheidsschoenen en de beste ‘move safely”-ervaring. En richten ze zich bovendien voortdurend op hoe het het comfort van hun al zeer fijne werkschoenen nog verder kan verbeteren!

Vraag een offerte aan

Geavanceerde Sixton Peak-technologieën

Sixton Peak maakt niet alleen gebruik van zeer hoogwaardige materialen, maar gebruikt ook de

meest geavanceerde technologieën voor de fabricage van hun werkschoenen. Iets wat tezamen met hun aandacht voor detail en continue kwaliteitscontroles de duurzaamheid van al haar schoeisel garandeert.

We noemen hier de belangrijkste Sixton Peak-technologieën op:

 • H.ABC-technologie
  De H.ABC-schoenen van Sixton Peak bieden vooral zekerheid aan iedereen die in instellingen werkzaam is en die zich aan de vele HACCP-regels moet houden. Met de H.ABC-schoencollectie heeft Sixton Peak zelfs de allerbeste schoenoplossing tegen besmettingsrisico’s ontwikkeld. Want Sixton Peak’s unieke H.ABC-schoenen bieden een geïntegreerde bescherming met een bacteriologische reductie van ruim 80%!

 • D3O schokabsorptie-technologie
  Een innovatief materiaal dat al in de beschermende kleding voor extreme sporten en defensie werd gebruikt, is nu ook in Sixton Peak’s Resolute-schoenenlijn beschikbaar. De naam van dit materiaal is D3O en het biedt een extreme schokdemping plus duurzaamheid.

  In tegenstelling tot veel andere dempingsmaterialen behoudt dit comfortabele en zachte materiaal zijn duurzame werking gedurende de gehele levensduur van de werkschoenen! De D3O middenzool-inzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale schokdemping voor de hiel.

 • HDRY-technologie
  De HDRYtechnologie van Sixton Peak is dé oplossing voor vochtproblemen waar traditioneel schoeisel vaak last van heeft. Want bij deze laatste kan er water tussen de bovenlaag en voering doordringen. En ook al bereikt dit water de voet misschien niet, het blijft desondanks wel in de schoen aanwezig.

  Dit is iets dat niet alleen het comfort beperkt, maar ook voor koude voeten zorgt en de mogelijkheid dat ze bij lage temperaturen zelfs bevriezen! HDRY-technologie zorgt ervoor dat een waterdicht en ademend membraan de schoen bovenop naadloos sluit. Waardoor het water hier niet meer kan binnendringen en de binnenvoering plus voeten dus lekker droog blijven.

 • Vibram-technologie
  Vibram, de wereldwijd bekende maker van rubberen zolen (voorzien van een gele achthoek), is al meer dan 70 jaar hét symbool voor onder meer veiligheid en kwaliteit. De speciaal ontwikkelde en innovatieve veiligheidszolen van Vibram voor Sixton Peak zijn speciaal ontworpen voor een optimale bescherming tijdens het werken.

  Ze blinken uit in onder andere hun zuur- en hittebestendigheid, slijtvastheid en antislipfunctie. Plus bieden ook veel stabiliteit en een hoge isolatie. De buitengewone Vibram ‘Fire & Ice’-zolen zijn zelfs geschikt voor temperaturen van -20° C tot + 300° C, oftewel zeer extreme werksituaties. Daardoor wordt het werken met Sixton Peak-schoenen nog veiliger voor iedereen die ze draagt!

Andere Sixton Peak-werkschoeninnovaties

Naast dit alles levert Sixton Peak ook werkschoenen met een ESD-bescherming tegen elektrostatisch geladen objecten. Plus werkschoenen met een S2- of S3-normering. Dit zijn schoenen die van een veiligheidsneus zijn voorzien.

Ben jij iemand met extra brede of smalle voeten? Kijk in dat geval eens naar de Modular Fit-werkschoenen van Sixton Peak. Omdat dames vaak smallere voeten dan heren hebben, heeft Sixton Peak ook een speciale leest voor vrouwen ontwikkeld. Daardoor zitten deze dameswerkschoenen nog lekkerder. De schoenen zijn bovendien tot en met maat 42 leverbaar.

Omdat niemand wil uitglijden en daardoor letsel wil oplopen, heeft Sixton Peak speciaal voor gladde vloeren de Just Grip- en Just Grip Lady-lijn ontwikkeld. Deze unieke werkschoenenlijn biedt een maximale grip, stabiliteit en balans op vervuilde en natte ondergronden. En niet te vergeten veel loopcomfort!

Sixton Peak zorgt voor de ultieme bescherming en ondersteuning

Werkschoenen en -laarzen zijn een uiterst belangrijk onderdeel van jouw werkkleding. Het is dus cruciaal om het juiste schoeisel te vinden dat jou de ultieme bescherming en ondersteuning kan bieden die jij nodig hebt. De uitgebreide Sixton Peak-werkschoenencollectie van Unique Bedrijfskleding biedt precies dat! Dus kies ook voor Sixton Peak-schoenen. Je voeten zullen je zeker een heel leven lang dankbaar zijn!

Vraag een offerte aan

Sixton Peak
Heb je een vraag?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp