Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding bestellen voor de infra

Goede zichtbaarheidskleding
Bewegingsvrijheid staat voorop
Europese EN ISO 20471-norm
Comfortabel en ademend

Gepersonaliseerde bedrijfskleding voor iedereen in de infrasector

Voor wegenbouwers
Voor voormannen
Voor uitvoerders

Unique Bedrijfskleding denkt mee met de infrasector

Veel werkzaamheden in de infrasector vereisen dat je bukt, strekt, klimt of andere lichaamsbewegingen uitvoert. Kies in zo’n geval voor high visibility-werkkleding die van rekbaar materiaal is gemaakt. Dat helpt je om tijdens het werken voldoende flexibiliteit en bewegingsbereik te behouden.

Goede zichtbaarheid is essentieel bij infrawerk. Unique Bedrijfskleding biedt gelukkig een breed assortiment van signaalkleding, die volgens de wettelijke norm is goedgekeurd. Deze collectie omvat onder andere broeken, T-shirts, sweatshirts, vesten en jassen. Wil je daar je mooie bedrijfsnaam of bedrijfslogo op? Geen enkel probleem!

Unique Bedrijfskleding denkt mee met de infrasector

Bij veel werkzaamheden in de infrasector is het dragen van veiligheidswerkkleding verplicht. Deze moeten voldoen aan bepaalde eigenschappen. Deze regels zijn vastgelegd in EN ISO 20471, een internationale standaard die eisen stelt aan de zichtbaarheid van werkkleding voor medewerkers op locaties met een hoog risico. Denk hierbij aan het werken in de buurt van verkeer of kranen, werken in de nacht of bij extreme weersomstandigheden.

Het dragen van signaalkleding is dan essentieel. Het gaat dan om werkkleding met kleuren met een hoge zichtbaarheid en reflecterende tape. En werk je vaak in koude omgevingen, dan is isolerende werkkleding erg belangrijk. Een synthetische isolatie is hierbij over het algemeen een betere keuze dan dons, omdat dit betere prestaties in natte omstandigheden levert.

Bestel bedrijfskleding via ons gepersonaliseerde bestelsysteem
Gepersonaliseerde webshop met alleen jouw producten
Beheer en voeg personeel toe
Beheer en stel de maten in van je personeel
Ken budgetten toe aan werknemers of afdelingen
Krijg 24/7 inzage in de bestelstatus en -geschiedenis
Alleen de beste merken
alle merken

Advies nodig?

Laat ons jou adviseren en maak kennis met ons deskundige team. Neem vandaag nog contact op voor een veiligere en professionelere werkomgeving!

In een persoonlijk adviesgesprek van 60 minuten nemen we je mee in onze wereld, of het nu bij jou op locatie is of bij ons. Prik jij een datum?

Plan een afspraak Krijg direct advies

whatsapp