Ga naar de inhoud
Santino

Santino

Bij Unique Bedrijfskleding verkopen we kleding van Santino, een fijne aanbieder van casual workwear met karakter. Volgens Santino is deze workwear voor échte mensen gemaakt. Denk aan de bouwvakker bij jou in de straat, de serveerster van je favoriete restaurant en de vakkenvuller van jouw buurtsuper. Allemaal echte mensen die hard werken en hun Santino-kleding vol trots dragen.

Santino: vooral gespecialiseerd in bovenkleding

Santino biedt een uitgebreide kledingcollectie, maar is vooral gespecialiseerd in bovenkleding. Het biedt daarin een fijne basiscollectie die continu op basis van actuele trends wordt aangevuld. Santino heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het leveren van deze topkwaliteit bovenkleding en is daar bijzonder trots op.

Het is daarbij vooral het premium karakter van Santino dat in de kwaliteit van de kleur van hun bovenkleding terugkomt. Want in welke kleur jij jouw kleding ook wenst: Santino heeft altijd een kleurvaste collectie. Zo kom je ook bij nabestellingen nooit meer voor onaangename verrassingen te staan!

Vraag een offerte aan

Santino: functionele, comfortabele en hoge kwaliteit werkkleding

Santino heeft binnen haar complete workwear-collectie verschillende kledinglijnen. Dit komt vooral doordat elke werksituatie andere eisen stelt aan de kleding die je daarvoor draagt. Maar voor welk kledingstuk je binnen zo’n lijn ook kiest: het moet altijd functioneel, comfortabel en van hoge kwaliteit zijn.

Natuurlijk zijn de beste pasvorm, het gebruik van topmateriaal en een fijne kleur ook erg belangrijk! Want alleen op deze wijze biedt Santino via Unique Bedrijfskleding de perfecte workwear voor jou als klant.

Een overzicht van de kledinglijnen van Santino

Zoals gezegd biedt Santino verschillende kledinglijnen aan. Lees hier waar elke kledinglijn voor staat en wat je ervan kan verwachten:

  • Basics. De Basics-collectie van Santino is een breed assortiment, dat in vele kleuren en maten beschikbaar is. Je vindt hier kledingstukken in de maten XXS tot en met 7XL en voor zowel mannen als vrouwen.
  • 2 Color. Je vindt in deze Santino-kledinglijn vooral stoere en opvallende modellen met veel draagplezier. Het is een collectie die, door van dezelfde kleuren gebruik te maken, prachtig te combineren is met de Basics-collectie.
  • Eco. Dit is Santino’s verantwoorde eco-keuze, waarbij de kledingvezels allemaal van natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt. Voor deze duurzame collectie gebruikt Santino biologisch katoen, bamboe en garen van PET-flessen. Het gebruikt bovendien gerecyclede vezels om het milieu nog minder te belasten.

Voor een beter werkmoraal en bedrijfsimago

Met de modieuze en kwalitatief hoogwaardige werkkleding van Santino voelt iedere medewerker zich altijd prettig. Het moderne uiterlijk van deze fijne kleding zorgt daarnaast voor een beter werkmoraal en imago van jouw bedrijf. Unique Bedrijfskleding biedt de perfecte workwear van Santino dan ook met veel eer aan!

Vraag een offerte aan

Santino
Heb je een vraag?
whatsapp