Ga naar de inhoud
Tricorp Workwear

Tricorp Workwear

Bij Unique Bedrijfskleding verkopen we allerlei kleding van Tricorp Workwear. Tricorp is de leverancier van werkkleding voor mannen en vrouwen. Deze workwear kan in de meest uiteenlopende vakgebieden gebruikt worden.

Voor iedere veeleisende professional

Tricorp Workwear is er voor iedere veeleisende professional, die graag wil dat zijn of haar werkkleding altijd perfect zit. Tricorp creëert daarom werkkleding die bij ieder postuur past en voldoet aan de wensen van de moderne klant. De Tricorp-kleding is om deze reden in diverse pasvormen en in de maatrange van XS t/m 8XL verkrijgbaar. Zo kan elke professional altijd het beste uit iedere werkdag halen!

Vraag een offerte aan

Tricorp Workwear zorgt voor een ideale performance

De visie van Tricorp is dan ook om alle professionals van de beste outfits te voorzien. Met workwear die voor de ideale performance zorgt. Dit door hun dragers te ondersteunen met duurzame en functionele werkkleding.

Tricorp Workwear biedt juist daarom een vrij breed assortiment van betrouwbare, comfortabele en sterke werkkleding aan. Want in sommige industrieën stelt men zware eisen aan de vereiste werkkleding.

Ergonomische styling en perfecte pasvorm

De Tricorp Workwear van Unique Bedrijfskleding zorgt door een ultra ergonomische styling en perfecte pasvorm voor een optimale bewegingsvrijheid. Tel daarbij de perfecte pasvorm en bicolors en je krijgt een stoere en krachtige uitstraling met werkkleding die je bij alle weersomstandigheden kan gebruiken.

Het Tricorp Workwear-assortiment bestaat uit verschillende werkkledinglijnen. Tricorp Safety bestaat uit multinorm-kleding met een hoge zichtbaarheid en de Tricorp Casual-collectie is basic werkkleding met een meer casual look. Ofwel de perfecte basis voor je dagelijkse werkoutfit.

Speciale thermo-werkkleding van bamboe

De speciale thermo-werkkleding van Tricorp beschikt uiteraard over perfect ademende en vochtregulerende eigenschappen. Deze van bamboe vervaardigde kleding werkt ventilerend, zit comfortabel en heeft een sterke antibacteriële werking. Het is bijzonder geschikt voor hoge en lage temperaturen, zodat de kleding koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter.

Tricorp voelt zich als bedrijf ook verantwoordelijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit is de reden dat Tricorp in zijn gehele productieketen zorg draagt voor de verbetering van het milieu en daarnaast optimaal om al haar werknemers denkt.

REWEAR en RE2050: circulaire werkkleding

Tricorp heeft daarom ook de REWEAR werkkledingcollectie als onderdeel van de RE2050-kledinglijn ontworpen. Dit is Tricorp’s collectie van circulaire werkkleding, die van biologisch katoen en gerecycled polyester is gemaakt. Dit vermindert de impact op het milieu.

De comfortabele en moderne Tricorp REWEAR en RE2050-kledinglijnen bieden niet alleen super sterke en modieuze workwear, maar ook duurzame werkkleding die uiterst comfortabel te dragen is!

De beste kleding voor elke professional

Met de werkkleding van Tricorp levert Unique Bedrijfskleding de beste workwear voor elke professional. Het doet dit zowel met maten tot maar liefst 8XL, als speciaal vervaardigde dames- en herenkleding die voor hun eigen unieke postuur gemaakt zijn.

Er is bovendien de keuze tussen een basicfit- en een slimfit-model. Dit omdat er personen zijn die hun kleding in plaats van wat strakker, liever iets ruimer om hun lichaam dragen. De handige Tricorp-werkkleding, zoals jassen en 4-way-stretchwerkbroeken, bieden hoe dan ook veel bewegingsvrijheid en opbergmogelijkheden.

Tricorp Workwear: perfecte ondersteuning in jouw werk

Unique Bedrijfskleding levert dankzij Tricorp voor elke werkbranche comfortabele en professionele werkkleding. Oordeel zelf of deze fijne workwear van Tricorp met hun innovatieve, fijne fit en duurzame kwaliteit ook jou perfect in al jouw werktaken kan ondersteunen.

Vraag een offerte aan

Tricorp Workwear
Heb je een vraag?
Patrick van Zoest

Patrick van Zoest

Logistiek manager
whatsapp