Ga naar de inhoud
Mascot Workwear

Mascot Workwear

Unique Bedrijfskleding is de leverancier van Mascot Workwear. Dit is een Deens textielbedrijf dat niet alleen wereldwijd actief is, maar ook de missie heeft om te garanderen dat de dragers van hun werkkleding en veiligheidsschoenen altijd de best mogelijke producten krijgen.

Bij de totstandkoming van hun kleding denkt Mascot aan alle aspecten van het product. Het moet bijzonder slijtvaste werkkleding zijn die lang meegaat en daardoor onnodig gebruik van nieuwe hulpbronnen voorkomt.

Mascot Workwear: werkkleding om je veilig en prettig in te voelen

De producten van Mascot Workwear moeten ook dusdanig geproduceerd zijn dat men zich er uiterst veilig en prettig in voelt op hun werkplek. Mascot gebruikt hiervoor materialen waarvan de oorsprong duidelijk is en die ook in aanmerking voor het Öko-Tex-certificaat komen.

Mascot draagt ook een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en de veiligheid van hun werknemers, of ze nu op een productielocatie werken als ergens verderop in de toeleveringsketen.

Vraag een offerte aan

Mascot Workwear: duurzame werkkleding die lang meegaat

Kleding die lang meegaat, is bijzonder praktisch en economisch voordelig. Het vormt bovendien een groot voordeel voor het milieu. Want werkkleding die lang meegaat, zorgt ervoor dat de gebruiker niet vaak nieuwe hoeft aan te schaffen. Zo wordt een onnodig gebruik van hulpbronnen aangenaam voorkomen.

Om deze reden werkt Mascot volgens de zogenaamde ‘tested to work’-methode. Dat levert perfecte werkkleding en veiligheidsschoenen op met een lange levensduur. Om dit mogelijk te maken, heeft Mascot diverse innovatieve technologieën ontwikkeld. Hieronder noemen we een aantal op die Mascot in haar duurzame producten verwerkt.

Mascot Workwear: innovatieve technologieën

  • Climascot is niet alleen zeer isolerend, maar het is ook een ademend en lichtgewicht materiaal dat samengedrukt zeer weinig ruimte opneemt.
  • Mascodry zorgt voor een comfortabel gevoel, zelfs bij hoge fysieke activiteiten, omdat het vocht razendsnel van het lichaam in de Mascot-kleding wordt opgenomen.
  • Bearnylon is een waterafstotend en extreem slijtvast materiaal, dat voornamelijk wordt gebruikt voor de buitenzijde van Mascot’s winterkleding.
  • Mascotex is een stof met een ademende coating aan de binnenkant, waardoor het waterdicht wordt. Vooral op dagen met veel regen is kleding van Mascotex absoluut een must.
  • PyroPro is een antistatisch, zuurbestendig en vlamvertragend materiaal. Het wordt in Mascot Multisafe-producten gebruikt. Deze stof verkrijgt haar vlamwerende eigenschappen door een chemische nabehandeling. En biedt zo onder meer bescherming tegen een vlamboog en bij incidentele laswerkzaamheden.
  • Thermax is een drielaags, isolerend materiaal dat door Mascot zelf ontworpen is. Omdat dit materiaal zo prettig isoleert, wordt het voornamelijk in het thermo-ondergoed van Mascot Workwear toegepast.

Mascot Workwear: comfortabele werkkleding met comfort

Ontdek hier bij Unique Bedrijfskleding het ruime assortiment van Mascot Workwear. Dit is een collectie die bestaat uit werk- en veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires. Voor Mascot Workwear-producten kiezen is een perfecte keuze, want dit topmerk biedt enkel het allerbeste aan. Sublieme workwear die met haar design en kwaliteit speciaal gericht is op comfort en een fijne pasvorm. Zo kan jij met meer werkplezier aan de slag gaan!

Vraag een offerte aan

Mascot Workwear
Heb je een vraag?
whatsapp