Ga naar de inhoud
Bata Industrials

Bata Industrials

Voor de beste veiligheidsschoenen ga je uiteraard naar Unique Bedrijfskleding. Want hier vind je bijvoorbeeld de duurzame collectie aan veiligheidsschoenen van Bata Industrials. Deze uitgebreide schoenenlijn kenmerkt zich onder meer door zijn innovatie, ultieme draagcomfort en uiteraard zijn focus op veiligheid op allerlei verschillende werkplekken.

De Walkline Inside-technologie van Bata Industrials

Bata Industrials wil graag dat alle professionals letterlijk en figuurlijk stevig in hun schoenen staan. Daarom ontwikkelde het de revolutionaire Walkline-veiligheidsschoenen. De daarin toegepaste Walkline Inside-technologie biedt alle voeten de vrijheid om zich op een bijzonder natuurlijke manier te bewegen.

Het gebruikt hiervoor zeven unieke ontwerpkenmerken, die gezamenlijk de natuurlijke biomechanische functies van iedere voet stimuleren in plaats van deze te belemmeren. De unieke Bata Industrials-werkschoenen gebruiken daarvoor een rechte leest, waardoor de voeten in deze schoenen altijd genoeg ruimte hebben om tijdens het lopen de schokken op een natuurlijke wijze op te vangen.

Vraag een offerte aan

De WHAWOWA-damescollectie van Bata Industrials

De WHAWOWA-collectie van Bata Industrials biedt unieke veiligheidsschoenen speciaal voor vrouwen. Deze schoenen zijn volledig aangepast aan de eigenschappen van de vrouwelijke voet. Hierdoor is er een verbeterde pasvorm, die meer comfort geeft en ook vervelende blessures voorkomt.

Slimme en modieuze veiligheidsschoenen

Net als alle andere Bata Industrials-werkschoenen is de WHAWOWA-collectie van de allerbeste en meest duurzame materialen vervaardigd. En bovendien van slimme technologieën voorzien. Zoals een perfecte schokabsorptie, geurbestrijding en een bijzonder goed ademende voering die niet alleen demping biedt maar ook subliem vocht afvoert.

Vergeet daarnaast niet dat deze schoenen allemaal met een verende EVA-inlegzool uitgevoerd zijn. In combinatie met het zogenaamde Easy Rolling-systeem van Bata Industrials voelt dit alsof je op wolken loopt!

Bij het selecteren van de juiste werkschoenen laat jij je uiteraard leiden door de veiligheid, het comfort en de gunstige prijs van deze veiligheidsschoenen. Maar je wilt natuurlijk ook een mooie kleur en goed uitziende schoenen. Juist daarom kies je via Unique Bedrijfskleding voor schoeisel van Bata Industrials.

De SUMM+ en Radiance-schoenenlijn

Bata Industrials biedt verder de SUMM+-collectie, een schoenenlijn die bestaat uit allerlei licht wegende en stabiele antislipmodellen. De sportieve look van de Radiance-collectie biedt daarnaast stijl, veiligheid en comfort.

De duurzaamheid en liefde voor onze planeet

Bata Industrials voelt zich daarnaast niet alleen verantwoordelijk voor alle mensen die hun veiligheidsschoenen dragen, maar ook voor onze planeet. Daarom heeft het in 2021 de bewuste keuze gemaakt om duurzaamheid in al hun bedrijfsactiviteiten te implementeren.

Want door duurzamere materialen te gebruiken – die toch alle hoge kwaliteitsnormen van Bata Industrials garanderen – zorgt het bedrijf ervoor dat het op deze wijze altijd uitzonderlijke producten levert. Producten die het milieu veel minder belasten.

Bata Industrials streeft ernaar om tegen 2025 aan alle benodigde ISO-normen te voldoen. Het doet dit door in al hun producten meer duurzame materialen te gebruiken en de materiaaltransparantie tot 100% te verhogen! En het streeft er ook naar om al het verpakkingsmateriaal met 20% te verminderen. Daarnaast wil het compleet recycleerbare en hernieuwbare verpakkingen toepassen.

Het ultieme comfort voor je voeten dankzij Bata Industrials

Als jij graag wil gaan voor een maximale bescherming en ultiem comfort voor je voeten, kies dan via Unique Bedrijfskleding zeker voor de duurzame veiligheidsschoenen van Bata Industrials. Zo zullen je voeten zelfs na een lange werkdag nog steeds comfortabel aanvoelen!

Vraag een offerte aan

Bata Industrials
Heb je een vraag?
whatsapp