Ga naar de inhoud
Atlas Safety Shoes

ATLAS® – the shoe company

Voor de beste veiligheidsschoenen ga je uiteraard naar Unique Bedrijfskleding. Want hier vind je bijvoorbeeld de duurzame collectie aan veiligheidsschoenen van ATLAS® – the shoe company. Deze uitgebreide schoenenlijn kenmerkt zich onder meer door zijn innovatie, ultieme draagcomfort en uiteraard zijn focus op veiligheid op allerlei verschillende werkplekken.

Altas met passie voor kwaliteit

ATLAS® – the shoe company behoort tot de toonaangevende fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1910 produceert ATLAS® kwalitatief hoogstaande en innovatieve veiligheidsschoenen. Op de moderne productielocatie in Dortmund worden jaarlijks 2,6 miljoen paar veiligheidsschoenen gemaakt en naar alle Europese landen verzonden.

De hoge competentie bij de productie is te danken aan de ervaren vaklieden, die met hun knowhow de doorslaggevende succesfactor vormen. Als internationaal bedrijf in 5 landen is ATLAS® toonaangevend fabrikant van innovatieve veiligheidsschoenen.  Iedere ATLAS®-veiligheidsschoen is kwaliteitswerk en precies aangepast aan jouw behoeften. Met zorgvuldig geselecteerde materialen, een nauwkeurige verwerking en maximale betrouwbaarheid maakt ATLAS® producten die jouw ook morgen nog enthousiast maken.

Vraag een offerte aan

Made in Dortmund

Op de productielocatie van ATLAS® in Dortmund worden 24 uur per dag met behulp van 8 ultramoderne PU-spuitinstallaties de lichte en innovatieve loopzolen voor onze jaarlijks geproduceerde 2,6 miljoen paar veiligheidsschoenen gemaakt. Met 3D-printers, ultramoderne robots en de op dit moment grootste PU-spuitinstallatie wereldwijd bieden wij jouw de hoogste kwaliteit tijdens je werkzaamheden. Made in Dortmund!

Runderhuiden van het runderras Black Angus uit Brazilië

De ontwikkeling en productie is vandaag de dag een mondiale taak. ATLAS® produceert de leren onderdelen van de veiligheidsschoenen in het zuiden van Brazilië. In de deelstaat Rio Grande do Sul, dicht bij de Argentijnse grens, bevinden zich de productiebedrijven van ATLAS®. Van oudsher zijn kwaliteit en deugdelijkheid de kernwaarden van het merk ATLAS®. ATLAS® stelt net als Unique Bedrijfskleding zeer hoge eisen aan de producten, zodat jij in je werkomgeving optimaal beschermd bent en tegelijkertijd een hoog draagcomfort wordt gegarandeerd. Daarom verwerkt ATLAS® uitstekend, hoogwaardig leer.

In het zuiden van Brazilië graast op een gigantische grasvlakte, die schertsend ʽde grootste koeweide van de wereldʼ wordt genoemd, onder andere het runderras Black Angus. Uit de runderhuiden ontstaat een kwalitatief hoogwaardig product dat meer is dan alleen een ruw materiaal. De kwaliteit van het leer biedt optimaal draagcomfort en is bijzonder duurzaam.

Het ultieme comfort voor je voeten dankzij ATLAS®

Als jij graag wil gaan voor een maximale bescherming en ultiem comfort voor je voeten, kies dan via Unique Bedrijfskleding zeker voor de duurzame veiligheidsschoenen van ATLAS®. Zo zullen je voeten zelfs na een lange werkdag nog steeds comfortabel aanvoelen!

Vraag een offerte aan

Atlas Safety Shoes
Heb je een vraag?
whatsapp