Ga naar de inhoud
J. Harvest & Frost

J. Harvest & Frost

J.Harvest & Frost staat bekend als een merk dat uitstekende kwaliteit werkkleding levert, die voor een betaalbare prijs bij Unique Bedrijfskleding verkrijgbaar is. Dit topmerk is in 2014 ontstaan vanuit een samenwerking tussen James Harvest Sportswear en Frost om zo via een passievolle missie een esthetiek hoogwaardige kledingcollectie te creëren die voor zowel op het werk als daarbuiten geschikt is.

J. Harvest & Frost: hoogwaardige kleding met doordachte designs

J.Harvest & Frost legt de nadruk op hoogwaardige kledingstukken met doordachte ontwerpen. Het biedt daarnaast diverse verfijnde details die normaliter enkel bij de duurdere merkkleding te vinden zijn. Ze bereiken dit door gebruik te maken van vakbekwame kleermakers en de allerbeste materialen te selecteren. Met al hun unieke details zal de drager van deze bijzondere J.Harvest & Frost-kleding zich altijd van de massa onderscheiden.

J.Harvest & Frost doet dit met prachtige blouses, overhemden en andere goed ogende werkkleding. Kledingstukken die casual, tijdloze klassiekers of standaard business zijn.

Vraag een offerte aan

J. Harvest & Frost: altijd piekfijn en representatief gekleed

Unique Bedrijfskleding biedt graag J. Harvest & Frost-kleding aan, want het wordt gezien als dé pionier op het gebied van design en kwaliteit als het gaat om overhemden en blouses voor op het werk. Dit zijn overhemden die in 5 verschillende soorten leverbaar zijn en allemaal van 100% premium katoen zijn gemaakt. De overhemden zijn bovendien verkrijgbaar in een regular en een slim fit.

Het merk biedt zowel voor mannen als vrouwen goed gemaakte, gedetailleerde, maar vooral prettig betaalbare werkoverhemden. Daarnaast levert Unique Bedrijfskleding ook de fijne blazers, colberts en andere accessoires van J.Harvest & Frost.

Vraag een offerte aan

J. Harvest & Frost
Heb je een vraag?
whatsapp