Ga naar de inhoud
Hydrowear

Hydrowear

Unique Bedrijfskleding is de trotse leverancier van Hydrowear’s werkkleding. Hydrowear is een onafhankelijk familiebedrijf van Nederlandse oorsprong. Het is sinds 2001 gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige industriële en waterbestendige werkkleding.

De kwaliteitsproducten van Hydrowear voldoen dankzij hun expertise niet alleen aan de strengste technologische en juridische Europese normen, maar het design ervan zorgt ook voor de uitstraling die bij je past. Je kiest met Hydrowear immers voor werkkleding die zowel perfect bij jouw bedrijf past als een ultieme bescherming en comfort biedt.

Vraag een offerte aan

Hydrowear: hoogwaardige werkkleding met een uitstekend draagcomfort

De Hydrowear-kledinglijn is zeer uitgebreid en compleet te noemen. Het is daarbij vooral bekend om haar uitstekende draagcomfort en doordachte details. Haar hoogwaardige werkkleding is in vier focusgebieden onderverdeeld: high visibility-signaalkleding, vlamvertragende beschermkleding, lichte en ademende waterdichte kleding, plus multinorm-kleding.

Al deze collecties omvatten een breed scala aan werkkleding, bestaande uit overalls, werkbroeken, verkeersvesten, fleecejassen, werkshirts, et cetera. Het uitgebreide assortiment van Hydrowear bestaat onder meer uit de high visibility werkkleding. Dit is werkkleding die aan de EN ISO 20471-norm. Deze ISO-norm beschrijft de eigenschappen waaraan hoge-zichtbaarheidswerkkleding moet voldoen.

Hydrowear: de nieuwste technologieën en duurzame normen

Hydrowear blijft ook voortdurend evolueren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Het bedrijf is lid van de Fair Wear Foundation, die het verbeteren van arbeidsomstandigheden in kleding toeleveringsketens als missie heeft. Hydrowear streeft vooral naar veilige en eerlijke werkomstandigheden.

Hydrowear is bovendien volgens de Sustainable Textile Production (STeP) Öko-Tex-normen gecertificeerd. Iets wat duidelijk aantoont dat ze zich optimaal inzetten voor een duurzame textielproductie. De werkkleding van Hydrowear is daarom synoniem aan duurzaamheid.

Het merk werkt daarnaast met NEN en Interreg samen om circulaire bedrijfskleding te ontwikkelen die aan de Europese regelgeving voldoet. Hydrowear is om deze reden onder andere actief in mechanische en chemische recycling, het spinnen en weven van gerecyclede materialen en het minimaliseren van de afvalproductie. Dit laatste gebeurt mede door de implementatie van inzamel- en sorteersystemen.

Hydrowear: zowel voor bedrijven als particulieren

De werkkleding van Hydrowear is speciaal ontworpen voor de bouw, installatiewerk en zware industriële werkzaamheden. Hun hoogwaardige beschermende werkkleding voldoet daarom aan de strengste veiligheidsvoorschriften.

Het is echter voor zowel bedrijven als particulieren geschikt. Dus of jij nu een particulier of een bedrijfseigenaar bent, de Hydrowear-kleding biedt jou altijd de juiste bescherming en essentiële veiligheid.

Uiteindelijk is het zo dat in welke branche je ook werkzaam bent, je geen betere werkkleding dan Hydrowear zult vinden. Juist daarom verkopen wij bij Unique dan ook graag de duurzame Hydrowear werkkleding.

Vraag een offerte aan

Hydrowear
Heb je een vraag?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp