Ga naar de inhoud
Fristads Workwear

Fristads Workwear

Ben je op zoek naar duurzame en functionele werkkleding die tijdloos haar werk doet? Kijk bij Unique Bedrijfskleding dan zeker naar de innovatieve kledinglijn van Fristads Workwear.

Want dit unieke assortiment werkkleding omvat niet alleen zowel klassieke als moderne kleding voor een breed scala aan bedrijfssectoren, deze kleding voldoet ook aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en comfort.

Vraag een offerte aan

Fristads Workwear: een uiterst duurzame keuze

Fristads Workwear uit Zweden produceert al sinds 1925 kledingstukken die zowel de tand des tijds als trends echt doorstaan. Ze worden van hoogwaardige materialen gemaakt, waardoor ze op de lange termijn een uiterst duurzame keuze zijn.

Met de duurzaamheidsstrategie van Fristads streeft het merk ernaar om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties te ondersteunen. Via de Fristads Green Calculator kan je zelf bekijken hoe de Fristads Workwear een duurzamere toekomst stimuleert.

Bij Fristads hechten ze ook veel waarde aan hun werkkleding-certificeringen, want dit is een bewijs dat ze aan de strenge veiligheidsnormen in de industrie voldoen. Om deze reden is 95% van de catalogus-producten van de Fristads Workwear Öko-Tex gecertificeerd.

Fristads voldoet bovendien aan zeer veel ISO-standaarden, die voor zowel de levenscyclus, klanttevredenheid als veiligheidsnormen van de kledinglijn gelden. Iets waarbij Fristads de veiligheid van de werknemers altijd centraal stelt!

Fristads Workwear: zowel voor dames als heren

De Fristads Workwear is er daarnaast niet alleen voor heren die hard werken. Maar meer dan 40 jaar geleden introduceerden zij ook de allereerste werkcollectie voor dames op de markt. Ze bieden nu via Unique Bedrijfskleding een uitgebreide selectie van dameswerkkleding.

Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in verschillende werksectoren, zoals onder meer de bouw, service-industrie en logistiek. Je kunt deze Fristads Workwear damescollectie perfect bij Unique Bedrijfskleding bekijken om zo de ideale pasvorm te vinden die bij jou als vrouw past.

Fristads Workwear levert via Unique Bedrijfskleding ook korte werkbroeken voor mannen en vrouwen. Waarbij sommige modieuze modellen zelfs de grens tussen werkkleding en vrijetijdskleding doen vervagen. De eigentijdse shorts in deze Fristads-collectie zijn bovendien van extra functionaliteiten voorzien.

Fristads Workwear: een nieuwe manier om werkkleding te vinden

Bij het ontwerpen van de Fristads Workwear stond de bescherming van de drager centraal. Maar het Zweedse merk wilde ook graag werkkleding die perfect past bij de behoeften van de drager. Hun uitgebreide assortiment bestaat daarom uit allerlei verschillende stijlen, waardoor er snel van top tot teen een complete oplossing gekozen wordt. Elk concept binnen deze Fristads Workwear-kledinglijn is dan ook samengesteld op basis van verschillende voorkeuren, zoals pasvorm, prijs en materiaal.

Vraag een offerte aan

Fristads Workwear: de Green High Visibility-collectie laat je opvallen

De Green High Visibility-collectie van Fristads is speciaal ontworpen om iedereen te beschermen die op het werk behoefte heeft aan een hoge zichtbaarheid. Het doet dit echter met een verminderde ecologische impact. Want Fristads heeft hierbij elke stap in de productieketen geanalyseerd, van materiaalkeuze tot leveringsmethoden, en consequent gekozen voor de meest duurzame opties.

Het resultaat hiervan is de baanbrekende GSTP-collectie van werkkleding die de drager perfect beschermt, terwijl het tegelijkertijd zo min mogelijk impact heeft op onze fragiele planeet.

Fristads biedt bovendien de GPLU-collectie, die speciaal is ontworpen voor professionals in de wegenbouw, bouw, transport en logistiek. Deze collectie van hoge-zichtbaarheidswerkkleding is gemaakt van biologisch katoen en polyester, die van gerecyclede PET-flessen afkomstig is.

Deze GPLU workwear is uiteraard versterkt op de plaatsen waar dat het meest nodig is. Hierdoor combineert de licht wegende GPLU-collectie haar duurzaamheid met een langere levensduur.

Unique Bedrijfskleding levert met trots een grote Fristads Workwear-collectie

Als een totaalleverancier van Fristads Workwear biedt Unique Bedrijfskleding zeker oog voor detail. Het is zo de leverancier van topkwaliteit duurzame kleding waarbij de veiligheid van de drager centraal staat. Kortom, Unique Bedrijfskleding garandeert met haar Fristads Workwear-collectie de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding mét de juiste uitstraling.

Vraag een offerte aan

Fristads Workwear
Heb je een vraag?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp