Ga naar de inhoud
CottoVer

CottoVer

Ben jij op zoek naar basicwear van biologisch katoen? Dan zit je bij Unique Bedrijfskleding goed, want wij verkopen de collectie van CottoVer. Dit is een Zweeds merk dat eco-verantwoordelijke kleding en accessoires aanbiedt. Het levert T-shirts, overhemden, sweaters, polo’s en joggingbroeken die allemaal van biologisch fairtrade-katoen zijn gemaakt.

CottoVer daagt mensen uit om voor een duurzamere levensstijl te kiezen. Het merk streeft ernaar om in hun bedrijf de ecologische verantwoordelijkheid centraal te stellen. Naast het bevorderen van het gebruik van organische materialen, werkt CottoVer ook actief aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Vraag een offerte aan

Het gebruik van fairtrade katoen in CottoVer-kleding

Koop je kleding van CottoVer, dan toon je jouw toewijding aan hun samenwerking met kleinschalige katoenboeren. Want dit merk gebruikt enkel fairtrade-katoen, zodat deze producenten een minimumprijs voor hun katoen krijgen. CottoVer is op deze wijze als ecolabel actief bezig met het verbeteren van arbeidsomstandigheden.

“Draag je overtuigingen” is dan ook de vertaalde slogan van CottoVer. Iets dat iedere eco-liefhebber aan moet spreken. Want de kleding van CottoVer is enkel van biologische materialen gemaakt. Het merk heeft daarom ook een Swan-, GOTS- en Öko-Tex 100-certificaat, plus voldoet aan de REACH-wetgeving.

CottoVer artikelen bevatten geen schadelijke chemicaliën

Weet daarnaast dat dankzij hun fairtrade-kwalificatie de items aan het einde van hun levensduur geheel biologisch afbreekbaar zijn. Er zitten immers geen schadelijke chemicaliën in de kleding van CottoVer. Niet alleen een fijne gedachte voor degene die de werkkleding draagt, maar ook voor het milieu. Dat is dus nóg een goede reden om via Unique Bedrijfskleding voor CottoVer ecowear te kiezen.

De CottoVer-collectie biedt 14 kleuren om uit te kiezen. Kies dus voor de kleur die het beste bij jou of jouw bedrijf en haar waarden past. Door zonder meer bewust voor de duurzame artikelen van CottoVer te gaan, maak je al een prima ecologisch statement.

Maak het verschil met CottoVer’s fairtrade-producten

Kortom, de CottoVer-collectie wordt van begin tot eind voor een duurzame ontwikkeling vervaardigd. Het ecolabel toont daar prominent mee aan dat ze voldoen aan specifieke kwaliteits-, gezondheids-, milieu- en arbeidsvoorwaarden. Als jij deze waarden persoonlijk of als bedrijf ook hoog in het vaandel hebt staan, dan is de eco-collectie van CottoVer bij Unique Bedrijfskleding echt wat voor jou.

Vraag een offerte aan

CottoVer
Heb je een vraag?
Martijn Olsthoorn

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager
whatsapp