Ons DNA

OVER ONS

UNIQUE BEDRIJFSKLEDING

Unique Bedrijfskleding is sinds 1980 totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in Nederland. Unique Bedrijfskleding is een echt familiebedrijf uit Bodegraven, opricht door Jaap Hans. Gevestigd in het Groene Hart van Nederland, midden in de Randstad, gelegen in de provincie Zuid-Holland.

Centraal vanuit Bodegraven verzorgt Unique Bedrijfskleding onder andere het logistieke traject, het bedrukken en de het borduren. Op deze locatie bevindt zich ook een ruime showroom en werken we met een hecht team van enthousiaste collega’s.

Met veel kennis, inzet en energie helpen wij onze relaties aan de beste bedrijfskleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Veel producten hebben we standaard op voorraad in ons magazijn in Bodegraven. Deze artikelen kunnen heel snel, ook gepersonaliseerd, geleverd worden.

SHOWROOM

ERVAAR ONZE MERKEN

Onze kracht ligt in het leveren van kwalitatief goede producten met toonaangevende merken, onze specialistische kennis, de kunst om innovatief te denken, onze eigen logistiek en onze vooruitstrevende automatisering. Dit in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom en ontdek of ons werk bij uw merk past. Maak hier een afspraak voor in de showroom en we zetten een verse kop koffie of thee.

LOGISTIEK

PERSOONLIJKE BEZORGING

Centraal vanuit Bodegraven verzorgen wij het logistieke traject. Persoonlijk bezorgen wij op regionaal-niveau de bestellingen franco-huis. op het door uw gewenste adres.

TEAM UNIQUE

ONS TEAM

Het team bij Unique Bedrijfskleding bestaat uit een hechte club energieke en enthousiaste collega’s die elke dag weer gaan voor de hoogste service en kwaliteit voor onze relaties! We stellen ons graag aan je voor. Aangenaam!

Patrick HANS

DGA

RONALD WIEBENGA

Inkoop Manager

Martijn Olsthoorn

Relatiemanager

PATRICK VAN ZOEST

Logistiek Manager

Marry Kooij-Mostert

Personalisaties

ANGELIQUE BOERE

Personalisaties

Carola Verweij

Personalisaties

Mariska van Dam

Chauffeusse

GERRIT-JAN HANS

Pensionado

LISETTE HANS-KWAKKENBOS

Pensionado

KIJKT U MEE?

BEDRIJFSVIDEO

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte of adviesgesprek aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op de button om uw wensen door te geven.