BORDUREN

bedrijfskleding borduren

Herkenbare en unieke uitstraling

Het borduren van uw bedrijfskleding is een duurzame en professionele manier om uw kleding te voorzien van het bedrijfslogo of -naam. Uw medewerkers zijn met deze geborduurde kleding beter herkenbaar en zorgen voor gratis reclame. Bij het borduren van jouw bedrijfskleding wordt gebruik gemaakt van naald en garen om het logo direct en door-en-door op het textiel aan te brengen. Afbeeldingen of logo’s worden vooraf omgezet naar een speciaal borduurprogramma om deze op de juiste manier te kunnen borduren. Hiervoor wordt dan een borduurkaart gemaakt.

AANTALLEN

KLEINE EN GROTE AANTALLEN

Ook financieel kan borduring aantrekkelijk zijn. Wanneer slechts enkele kledingstukken moeten worden voorzien van een bedrijfsnaam of logo is het vaak voordeliger dan bedrukken. Om kwalitatief borduurwerk te leveren, worden de borduurmachines optimaal ingesteld en proefdraaien we eerst. Daardoor ben je verzekerd van een ongekend mooi resultaat. Het borduurproces is hierdoor wel arbeidsintensiever ten opzichte van transferdruk. Hierdoor is de levertijd van borduurwerk iets langer dan bij een transferdruk.

Posities

ALLE DENKBARE POSITIES ZIJN MOGELIJK

Kies voor kwaliteit

Hoogwaardig borduurwerk

Wij hebben alle faciliteiten om textiel te borduren in eigen beheer. Onze borduurafdeling beschikt over moderne Tajima borduurmachines. Een borduurkaart is een digitale tekening waarin het logo is nagemaakt. Hoe verfijnder de details hoe verfijnder het borduurlogo wordt. Wij garanderen de beste borduringen door juist hierin extra tijd en aandacht in te stoppen. Door deze garantie hebben wij het vertrouwen en ontvangen wij opdrachten van meerdere wedeverkopers en merken uit onze branche.

Het verschil tussen een matig of uitstekend eindproduct heeft te maken met een combinatie van de juiste borduurkaart, het aantal steken per mm2, het gebruik van goede kwaliteit garens, correcte vlieseline en bovenal kundige vakmensen. We gaan gewoon alleen voor de beste kwaliteit.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte voor uw borduringen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.