BEDRUKKEN

bedrijfskleding bedrukken

Herkenbare en unieke uitstraling

Het personaliseren van bedrijfskleding is een logische toevoeging bij de aanschaf van bedrijfskleding. Uw medewerkers zien er herkenbaar uit en u creëert een professionele uitstraling. U levert bij ons uw bedrijfslogo of ontwerp aan en wij maken voor u een digitale proefdruk (werktekening). Na goedkeuring zetten wij de werktekening over naar een transfer. Naast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van uw naam te voorzien. Als u in aanmerking wilt komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met uw logo. De minimale grootte is 70 cm².

AANTALLEN

EENVOUDIG BIJBESTELLEN

Als u ervoor kiest om alvast meer transfers te bestellen, dan houden wij uw transfers kosteloos bij ons op voorraad. Het voordeel is dat wij snel kunnen leveren bij vervolgbestellingen.

Posities

ALLE DENKBARE POSITIES ZIJN MOGELIJK

Kies voor kwaliteit

BEDRUKKING DIE BLIJFT ZITTEN

Wij hebben alle faciliteiten om textiel te bedrukken in eigen beheer. Onze bedrukkingsafdeling beschikt over moderne apparatuur. Van de textiel die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer 90% voorzien van een zogenoemde transfer. Deze bedrukkingstechniek is geschikt voor allerlei textielsoorten. De transfers worden los van het kledingstuk gefabriceerd. Bij een transferdruk ben je niet gebonden in positie mogelijkheden. Zo kun je met een transferdruk ook kiezen voor een mouwopdruk of andere ongebruikelijke plaatsen. Voordeel van transferdruk is dat de logo’s exact volgens de gewenste PMS kleur kunnen worden gemaakt.

Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd.

Transfers zijn er in verschillende kwaliteiten, afhankelijk waarvoor de kleding gebruikt wordt of op welke manier deze gereinigd wordt. Indien de kleding chemisch gereinigd wordt of bij extreem hoge temperaturen gewassen, dan leveren we transfers die wasbaar zijn tot 90 graden. Voor kleding met mechanische stretch of elastan/lycra leveren we speciale stretchlogo’s. Deze logo’s stretchen mee met de textielstof zodat de logo’s niet barsten.

Voor iedere textielsoort is er wel een specifieke transfer verkrijgbaar. Ook voor softshelljacks bijvoorbeeld. De polyester stof van softshells heeft de neiging om ‘door te bloeden’ in het bedrijfslogo waardoor deze sterk van kleur veranderd. Om dit tegen te gaan, gebruiken we een specifiek soort transfer.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte voor uw bedrukkingen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.