BEDRUKKEN

bedrijfskleding bedrukken

Herkenbare en unieke uitstraling

Het personaliseren van bedrijfskleding is een logische toevoeging bij de aanschaf van bedrijfskleding. Uw medewerkers zien er herkenbaar uit en u creëert een professionele uitstraling. U levert bij ons uw bedrijfslogo of ontwerp aan en wij maken voor u een digitale proefdruk (werktekening). Na goedkeuring zetten wij de werktekening over naar een transfer. Naast imago en uitstraling is er nog een belangrijke reden om bedrijfskleding van uw naam te voorzien. Als u in aanmerking wilt komen voor belastingvrije verstrekking van kleding eist de Belastingdienst dat ieder kledingstuk bedrukt is met uw logo. De minimale grootte is 70 cm².

AANTALLEN

EENVOUDIG BIJBESTELLEN

Als u ervoor kiest om alvast meer transfers te bestellen, dan houden wij uw transfers kosteloos bij ons op voorraad. Het voordeel is dat wij snel kunnen leveren bij vervolgbestellingen. Wij bieden dit vaak aan bij middelgrote en grote organisaties.

Posities

ALLE DENKBARE POSITIES ZIJN MOGELIJK

Personaliseren

BEDRUKKING DIE BLIJFT ZITTEN

Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen beheer. Onze bedrukkingsafdeling beschikt over moderne apparatuur. Van de kleding die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer 90% voorzien van een zogenoemde transfer. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte voor uw bedrukkingen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.