Tricorp

INFORMATIE OVER

TRICORP WORKWEAR

Tricorp is werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Tricorp gelooft dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, Tricorp maakt het verschil. Dit doen het merk door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

 

TRICORP BEGRIJPT PROFESSIONALS

De professionals van Tricorp zijn hetzelfde verschillend en verschillend hetzelfde. Zij begrijpen dat professionals in een uniform team behoefte hebben aan werkkleding die kan voldoen aan hun individuele eisen. Net zoals zij begrijpen dat alle professionals behoefte hebben aan veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige werkkleding, ongeacht de verschillen in hun vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan verkeersregelaarkleding, werkbroek voor timmermannen, schilderskleding en ook horeca werkkleding.

Tricorp

BROCHURE AANVRAGEN

Vraag hier de laatste Tricorp catalogus aan. Een complete kledingcollectie, gepresenteerd door middel van moderne fotografie en een strakke lay-out. De constante ontwikkeling van Tricorp schept de mogelijkheid om met regelmaat een vernieuwde of uitgebreide collectie aan u te presenteren via nieuwe brochures. Blijf op de hoogte!


T-SHIRTS

SWEATERS

BROEKEN

JASSEN

Uw TRICORP Totaalleverancier

Al uw bedrijfskleding, één leverancier

Unique Bedrijfskleding is een Tricorp totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en eerlijk advies. U garanderen wij met Tricorp de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding mét de juiste uitstraling. Wij hebben alles in eigen beheer, bedrukken en borduren, daarom kunnen we voor u (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Met ons digitale kleding management systeem, het Unique KMS, wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding teruggebracht tot enkele muisklikken. Een efficiënte verwerking van uw bestellingen zowel voor u als voor uw mensen.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte met Tricorp artikelen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.