BREED ASSORTIMENT

Het assortiment van Unique is zeer uitgebreid, met een ruime keuze op het gebied van werkkleding, PBM en werkschoenen. Vindt samen met ons de bedrijfskleding dat aansluit bij uw werk.

Als totaalleverancier ontzorgen wij u van A tot Z met diverse merken.

PASSERVICE

Bedrijfskleding en PBM zijn maatgebonden en kunnen alleen maar veilig en goed worden ingezet als ze ook met zorg worden verstrekt, goed ‘passend’ voor de individuele gebruiker.

De passervice kan gratis worden verzorgd bij u op de bedrijfslocatie.

PERSONALISEREN

Naast imago, uitstraling en onderscheiding is de belastingvrije verstrekking van werkkleding een belangrijke reden om uw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren.

Uw kleding personaliseren wij secure in eigen huis.

HUISSTIJLKLEDING

Samen met u starten we met een eerste idee of ontwerp, hierna volgt een digitaal voorbeeld met omschreven stofsoort en bewerkingen. Stap voor stap naar het eindproduct.

U kunt uw huisstijl en imago naar eigen wens tot in detail doorvoeren.

stripWAAROM UNIQUE?

KWALITEIT EN SERVICE

Door nauw samen te werken met onze fabrikanten, het voortdurend trainen van onze mensen en onze adequate communicatie, kunnen wij u voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers te verbeteren op het werk. Kwaliteits bedrijfskleding voor een eerlijke prijs van de bedrijfskleding specialist van het Nederlandse ‘Groene Hart’.

stripWAAROM UNIQUE?

ONLINE BESTELPLATFORM

Uw volledige bedrijfskleding administratie 24/7 inzichtelijk en beheersbaar met ons online bestelplatform. U bepaalt welke producten worden opgenomen in uw bestelplatform en het budget dat uw werknemer mag besteden. Een bestelling kan gedaan worden door zowel de medewerker als de leidinggevende. Onze webshop is toegankelijk, gebruiksvriendelijk en via een mobiel of tablet te bedienen.

ADEQUAAT NAAR UW WENSEN LUISTEREN

ONZE KRACHT

DE KLANT CENTRAAL

U bent bij ons geen nummertje. Door adequaat naar uw wensen te luisteren, willen wij u eerlijk en doortastend ondersteunen.

UW VEILIGHEID VOOROP

Met onze vakbekwame mensen denken wij samen met u altijd een stap verder, veiligheid is erg belangrijk voor uw bedrijf.

DOORTASTEND ADVIES NODIG?

Heeft u een vraag over onze service of wilt u er ook gebruik van maken? Neemt u dan per email contact met ons op of bel met 0172 616273.