NIEUWS

UNIQUE NIEUWS

BLIJF OP DE HOOGTE

Op onze nieuwspagina leest u het laatste nieuws over onze projecten, maatschappelijke betrokkenheid, evenementen en interne ontwikkelingen.

01 april 2021

PRODUCTVIDEO: NIEUW SIXTON PEAK RESOLUTE COLLECTIE

De nieuwe Resolute collectie van Sixton Peak biedt u unieke ervaring op het gebied van draagcomfort, bescherming en design. Heeft u interesse in deze innovatieve collectie? Wij heten u van harte welkom in onze showroom. In verband met uw en onze veiligheid kunnen wij u helpen als u een afspraak heeft gemaakt. Dit om te voorkomen dat we met teveel mensen in onze showroom tegelijk aanwezig zijn waardoor wij niet kunnen voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze collega’s plannen graag een afspraak met u in zolang er geen andere richtlijnen vanuit de overheid komen.

 

01 januari 2021

Preventieve maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Het kabinet heeft verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus genomen. Wij nemen daarom ook preventieve maatregelen om besmettingen te voorkomen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en relaties hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit.

We willen u van harte welkom heten maar i.v.m. uw en onze veiligheid kunnen wij alleen helpen als u een afspraak gemaakt heeft. Dit om te voorkomen dat we met teveel mensen in onze showroom tegelijk aanwezig zijn waardoor wij niet kunnen voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze collega’s plannen graag een afspraak met u in zolang er geen andere richtlijnen vanuit de overheid komen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

– Onze medewerkers geven u geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
– We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
– In al onze showrooms bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
– We maken onze showrooms extra vaak schoon.

We hebben er alle begrip voor als u de komende weken liever niet naar uw geplande afspraak komt. Graag vragen we u dan om op tijd uw afspraak te annuleren. Dit kan telefonisch of per email.

Wilt u meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte voor uw bedrijfskleding aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.