Mascot Workwear

INFORMATIE OVER

MASCOT WORKWEAR

Het bedrijfskleding assortiment van Mascot Workwear is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste Mascot werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor Mascot Workwear staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken het merk goede stofkwaliteiten van onder andere TencelL®, Coolmax®, Cordura® en vele andere. Ontdek het grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires. Mascot Workwear heeft alleen de beste kleding, gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design.

Alle producten van Mascot Workwear worden gemaakt vanuit de slogan Tested to work. Al onze werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen en andere producten zijn volledig getest. Het merk gebruikt laboratoriumtests, gebruikstests, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding. U merkt meteen dat werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen van Mascot Tested to work zijn.


MASCOT AMBITIES

De ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Mascot Workwear streeft bij alles wat zij doen naar ‘Best Practice’. De belangrijkste onderdelen van de strategie zijn het uitgebreide testprocessen en de controles waaraan al de methoden, producten en leveranciers onderworpen worden.

Deze compromisloze houding ten opzichte van kwaliteit is nauw verbonden met het strategische besluit om niet de goedkoopste, maar wel de beste werkkleding te produceren en op de markt te brengen. De werkkleding van Mascot is geen product op zich, maar een volledige service naar onze klanten toe, waarin onder andere goede ondersteuning, een efficiënte logistiek en een hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn opgenomen. Het streven is bovendien dat mensen moeiteloos de juiste producten kunnen vinden en aanschaffen.

Mascot Workwear 

BROCHURE AANVRAGEN 

Vraag hier de Mascot catalogi aan. In de hoofdcatalogus van Mascot vindt u alle actuele producten en informatie over bijvoorbeeld certificeringen, stoffen en gebruiksmogelijkheden. Als u zoekt naar kleding, schoenen of accessoires voor een bepaalde branche, dan sturen wij u een van de vele kleinere speciale brochures. Blijf op de hoogte!


T-SHIRTS

SWEATERS

BROEKEN

JASSEN

Uw MASCOT Totaalleverancier

Al uw bedrijfskleding, één leverancier

Unique Bedrijfskleding is een Mascot Workwear totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en eerlijk advies. U garanderen wij met Mascot Workwear de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding mét de juiste uitstraling. Wij hebben alles in eigen beheer, bedrukken en borduren, daarom kunnen we voor u (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Met ons digitale kleding management systeem, het Unique KMS, wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding teruggebracht tot enkele muisklikken. Een efficiënte verwerking van uw bestellingen zowel voor u als voor uw mensen.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte met Mascot artikelen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.