Kleding Management Systeem

ONLINE BEDRIJFSKLEDING BESTELLEN

KLEDING MANAGEMENT SYSTEEM

Online bedrijfskleding bestellen? Bij Unique Bedrijfskleding kan het. Wij willen het onze relaties zo gemakkelijk mogelijk maken. Dus geen Excel-lijsten, e-mails, gele post-it’s of telefoontjes meer, maar bestellen, beheren en met name managen in één totaalconcept. Wij hebben een digitaal kleding management systeem (KMS) ontwikkeld, speciaal voor het eenvoudig en snel bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Goed om te weten: het Unique KMS is een gratis service die wij u kosteloos aanbieden.

Het Unique KMS

JOUW BEDRIJFSKLEDING WEBSHOP

Waarom werken wij met een kleding management systeem? Omdat we het bestellen van uw nieuwe bedrijfskleding eenvoudiger, sneller en foutlozer willen maken. Hieronder de voordelen:

– Gepersonaliseerde webshop met enkel jullie producten.
– Bestellingen verlopen digitaal en worden direct ingekocht.
– 24/7 digitaal inzage in orderstatus en complete orderhistorie.

Wanneer u via het Unique KMS besteld bij Unique Bedrijfskleding ontvangt u een orderbevestiging zonder leverdatum. Zodra de artikelen door ons zijn ingekocht ontvangt u nogmaals een orderbevestiging. Hierop staat de verwachte leverdatum vermeld. Op deze manier kunnen we uw orders nog betrouwbaarder plannen. Leverdata en historie zijn allemaal terug te vinden in het KMS. Uiteraard mag u ons altijd bellen met vragen over uw orders.

Wist u dat een andere benaming voor het KMS ook wel kleding registratie systeem of kleding beheer systeem is?

AFGESTEMD OP uw WENSEN

KMS FEATURES

Portal inkoper

Het kleding managent systeem wordt opgeleverd met eigen huisstijl elementen. Tevens krijgt u de beschikking over een dashboard waar de gegevens worden getoond die belangrijk zijn voor de inkoper, controller of directie:

– Producten inzien
– Personeel inzien, toevoegen en beheren
– Maten van personeel beheren (instel optie)
– Bestellen voor werknemer(s)
– Budgets toekennen aan werknemer, afdeling of project
– Bestellingen inzien
– Status van de orders inzien
– Accorderen van bestellingen (samengevoegde bestelling)
– Uitgebreide historie inzien

portal Werknemer

Het inlogportal van de werknemer is afgeleid van wat de leidinggevende of directie ziet echter met enkel afgesproken opties zoals:

– Dashboard met informatie over budget en resterend budget
– Inzicht openstaande orders
– Producten inzien en eenvoudig bestellen
– Maten aanpassen (instel optie)

gEEN ADMINISTRATIEVE ROMPSLOMP MEER

EEN GRATIS WEBSHOP

Wanneer u klant wordt bij ons, ontvangt u van ons het kleding management systeem helemaal gratis. Waarom? Omdat een van onze kernwaardes is om het leven van ons beide makkelijker te maken. Zodra u samen met ons de collectie heeft bepaald, wordt de collectie aangemaakt in het systeem. We vragen u om vervolgens een lijst aan te leveren met de volgende gegevens.

– Volledige naam medewerker
– Functie omschrijving
– Budget (dit bepalen we samen)
– E-mailadres

Deze gegevens gaan we voor u importeren in het kleding management systeem. De volgende fase is het bepalen van de maten. Daarvoor komen in sommige gevallen onze adviseurs doorpassen bij u op locatie of komen uw medewerkers bij ons in de showroom. In sommige gevallen kunnen medewerkers rechtstreeks in de webshop bestellen.

In het kleding management systeem is het mogelijk één kleding coördinator te bepalen. Deze persoon is verantwoordelijk voor het goedkeuren van bestellingen, kan budgets en maten aanpassen en is contactpersoon tussen klant en Unique Bedrijfskleding. Daarnaast wordt door deze persoon de budgetten beheert en is het verstandig de samenwerking te evalueren en te bespreken waar de samenwerking nog verbeterd kan worden. U kunt er ook voor kiezen, per vestiging, een kledingmanager te selecteren. Alle bestellingen worden alleen nog maar digitaal uitgevoerd wat de kans op fouten reduceert en heel veel tijd bespaart.

DIRECT GOED ADVIES?

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Vraag hier uw gratis demo aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om het kleding management systeem zorgvuldig toe te lichten.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.