Fristads Workwear

INFORMATIE OVER

FRISTADS WORKWEAR

Niets kan de plaats innemen van hard werken. Dat geldt voor u als professional en voor Fristads als uw partner. Hoe hard u ook uw best doet, hoe ver u ook gaat – uw ambitie maakt alle verschil. Het is de missie van Fristads u zo aan te kleden, dat u het beste uit uzelf kunt halen. Met een ervaring van meer dan 90 jaar weet Fristads beter dan wie ook wat de behoeften van werkende professionals zijn. Fristads maakt functionele, sportieve, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat u uzelf altijd comfortabel voelt en op u allerbest bent.


FRISTADS FUSION – DE CROSS-OVER COLLECTIE

Fristads Fusion is ontworpen om de teamspirit een boost te geven en een eenduidig bedrijfsprofiel te creëren. Een breed scala aan modellen, kleuren en slimme details, zoals verborgen knoop- en ritssluitingen, maakt dit een uiterst veelzijdige collectie die binnen vrijwel ieder bedrijf kan worden toegepast. De meeste kledingstukken zijn goedgekeurd om industrieel te wassen én zijn OEKO-TEX® gecertificeerd. Een kledingoplossing voor heren en dames, voor alle seizoenen in 10 kleurcombinaties.

Fristads Workwear 

BROCHURE AANVRAGEN 

Vraag hier de laatste Fristads catalogus aan. Een complete werkkleding collectie, gepresenteerd door middel van moderne fotografie en een strakke lay-out. De constante ontwikkeling van Fristads schept de mogelijkheid om met regelmaat een vernieuwde of uitgebreide collectie aan u te presenteren via nieuwe brochures. Blijf op de hoogte!


Environmental Product Declaration

FRISTADS GREEN

Fristads is ‘s werelds eerste bedrijf die de milieu-impact van hun kleding inzichtelijk heeft gemaakt door middel van een EPD. Bij de ontwikkeling van het concept Fristads Green is er met iedere stap in het productieproces rekening gehouden met duurzaamheid. Van het design tot de uiteindelijke productie, iedere stap in het proces zorgt voor een zo minimale voetafdruk op het milieu.

Na de eerste collectie voor Bouw en Constructie is er nu ook Fusion Green. Deze collectie voor Service & Industrie is in maart 2020 gelanceerd. Het werkjack en de werkbroek zijn ontworpen om gecombineerd te worden met de Fusion collectie, beide kledingstukken zijn beschikbaar in zowel een model voor mannen als voor vrouwen. Het gebruikte materiaal is zacht, lichtgewicht en droogt snel.

Gemaakt van gerecycled polyester van PET-flessen en TENCEL™ Lyocell – een vezel van cellulose gemaakt van traceerbaar en duurzaam geproduceerd hout. Alle contrasterende details zijn gemaakt van gerecycled polyester. De kleding is goedgekeurd voor industrieel wassen volgens de norm ISO 15797 en kan worden uitgevoerd met een RFID-chip waardoor de workflow voor industriële wasserijen en magazijnen wordt geoptimaliseerd.

Naast het werkjack en de werkbroek is de collectie uitgebreid met een T-shirt en een sweater gemaakt van biologisch katoen.

Uw Fristads Totaalleverancier

Al uw bedrijfskleding, één leverancier

Unique Bedrijfskleding is een Fristads Workwear totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en eerlijk advies. U garanderen wij met Fristads Workwear de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding mét de juiste uitstraling. Wij hebben alles in eigen beheer, bedrukken en borduren, daarom kunnen we voor u (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Met ons digitale kleding management systeem, het Unique KMS, wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding teruggebracht tot enkele muisklikken. Een efficiënte verwerking van uw bestellingen zowel voor u als voor uw mensen.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte met Fristads artikelen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.