Werken bij!

vacature

productiemedewerker borduren en bedrukken

Ben jij gepassioneerd, initiatiefrijk, sociaal en wil je net als wij een glimlach bij onze relaties creëren?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Unique Bedrijfskleding is een familiebedrijf. Wij laten geen dag onbenut om voor onze relaties een partner te zijn met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en eerlijk advies. Het personalisatie proces hebben wij in eigen beheer; het ontwerpen, het bedrukken en het borduren van de artikelen.

Hier kunnen wij enthousiaste hulp bij gebruiken.

Functieomschrijving
Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven en vrolijke nieuwe collega voor onze productie afdeling borduren en bedrukken. Om de kwaliteit te kunnen leveren die onze klanten gewend zijn, hebben wij iemand nodig die secuur werkt en letterlijk de touwtjes in handen heeft. Tijdens je werkzaamheden ga je de borduurmachines en drukpersen bedienen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het personaliseren van diverse soorten bedrijfskleding. Je houdt graag het overzicht zodat je efficiënt te werk gaat. Daarnaast beoordeel je of de logo’s van onze klanten op de juiste manier op de kleding is verwerkt.

Functie-eisen
Unique Bedrijfskleding zoekt een talent met energie en enthousiasme; iemand die zichzelf en het bedrijf succesvol wil laten groeien. Ons team bestaat uit sociale en warme mensen, die willen blijven leren en groeien. Dit verwachten wij ook van jou.

– Werk- en denkniveau MBO+;
– Relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een borduurproductie, atelier, coupeuse of textieldrukkerij;
– Uitstekende mondelinge Nederlandse communicatie vaardigheden;
– Je werkt gestructureerd, zelfstandig en functioneert in teamverband;
– Een basiskennis van computers en textiel;

Wat bieden wij jou?
– Een veelzijdige, verantwoordelijke en uitdagende baan in een commerciële omgeving;
– 15,2 uur per week (werkdag conform cao 7,6 uur per dag);
– Uren bespreekbaar uit te breiden;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Een prettige, informele sfeer in een familiair team met ambitie.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in deze functie van productie collega? Laat het ons weten! We ontvangen jouw CV en motivatie met plezier via het e-mailadres administratie@uniquebedrijfskleding.nl. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature kun je via 0172 616273 contact met ons opnemen en vragen naar Patrick Hans.