Bata Industrials

INFORMATIE OVER

Bata Industrials

Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in het eigen laboratorium, is Bata Industrials een trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Met als resultaat veiligheidsschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden met de perfecte pasvorm.


Over veiligheid

De veiligheidsschoenen, sokken en laarzen van Bata Industrials gaan verder dan de Europese gestelde eisen. Bij Bata Industrials staan de technologische ontwikkelingen nooit stil. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers continu in ontwikkeling zijn om de meest veilige en technologisch hoogstaande veiligheidsschoenen te leveren.

Bata Industrials produceert met trots veiligheidsschoenen die voldoen aan de normen: EN ISO 20345 voor veiligheidsschoenen en EN ISO 20347 voor beroepsschoenen. Het verschil is dat EN ISO 20345-schoenen een veiligheidsneus hebben, EN ISO 20347-schoenen hebben dit niet. Verder voldoen beide schoentypes aan alle gestelde eisen binnen deze norm.

Dit houdt in dat Bata Industrials veiligheidsschoenen een EN12568:2010-veiligheidsneus hebben die een compressiekracht van 20 kN weerstaat en 200 Joules impactbestendig is. Beroepsschoenen bieden deze specifieke bescherming niet. Beide normen kennen verschillende classificaties.

Bata Industrials 

BROCHURE AANVRAGEN 

Vraag hier de laatste Bata werkschoenen catalogus aan. Een complete veiligheidsschoenen collectie, gepresenteerd door middel van moderne fotografie en een strakke lay-out. De constante ontwikkeling van Bata schept de mogelijkheid om met regelmaat een vernieuwde of uitgebreide collectie aan u te presenteren via nieuwe brochures. Blijf op de hoogte!


Uw Bata werkschoenen Totaalleverancier

Al uw bedrijfskleding, één leverancier

Unique Bedrijfskleding is een Bata Industrials totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en eerlijk advies. U garanderen wij met Bata Industrials de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding mét de juiste uitstraling. Wij hebben alles in eigen beheer, bedrukken en borduren, daarom kunnen we voor u (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Met ons digitale kleding management systeem, het Unique KMS, wordt het bestellen, beheren en beheersen van uw bedrijfskleding teruggebracht tot enkele muisklikken. Een efficiënte verwerking van uw bestellingen zowel voor u als voor uw mensen.

DIRECT GOED ADVIES?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag hier uw offerte met Bata artikelen aan. Onze adviseurs zullen voor u de tijd nemen om voor u (betaalbaar) maatwerk te offreren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Klik op deze banner om uw wensen door te geven.